Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

ALLEHELGENSAFTEN I CISTERNERNE /

Afholdt event

ALLEHELGENSAFTEN I CISTERNERNE /

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

31 okt 2022 kl. 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tilbring allehelgensaften i Cisternernes mørke og oplev horror forfatter Ditte Maja Noach læse op fra sin bog Hvileløs – Wittenbergjournalerne. Efter oplæsningen vil der være en kort introduktion til Chiharu Shiotas totalinstallation Multiple Realities, samt mulighed for at opleve udstillingen på egen hånd.

Udstillingen Multiple Realities af Chiharu Shiota er både magisk og gruopvækkende. Det uendelige mørke omslutter de roterende, kropsløse kjoler som reflekteres uroligt i vandet og kaster skygger på søjlerne. Den sanselige udstilling bryder med hverdagslogikken – og særligt på denne Allehelgensaften hvor horror- og sci-fi forfatter Ditte Maja Noach vil læse op nede i Cisternernes første kammer.

Ditte Maja Noach (f. 1991) er forfatter til bøgerne Det Rådne (2021) og Hvileløs – Wittenbergjournalerne (2021). Sidstnævnte er en moderne spøgelseshistorie skabt i samarbejde med tegneserietegner John Kenn Mortensen (f. 1978) og omhandler en selvudnævnt paranormal efterforsker Gertrud Wittenberg. Med ord og tegninger dokumenteres Gertruds erfaringer og opdagelser i arbejdet med hjemsøgte huse og lokationer.

Oplæsningen starter kl. 19 og varer cirka en halv time efterfulgt af en kort introduktion til udstillingen Multiple Realities og mulighed for at opleve udstillingen på egen hånd.

Billetten inkluderer et glas vin eller en kildevand.

Arrangementet er ikke egnet for børn.

Husk varmt tøj, da der er køligt nede i Cisternerne, og en del af arrangementet foregår siddende.

Arrangør

I det gamle vandreservoir under Søndermarken gemmer sig en stor underjordisk verden, hvor dagslyset aldrig når ned. Cisternerne fungerer i dag som et event- og udstillingssted, der udnytter den særegne arkitektur og det specielle klima.

Lokation

Cisternerne Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .