Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Alternativet Storkreds Fyn Årsmøde

Afholdt event

Alternativet Storkreds Fyn Årsmøde

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

30 sep 2017 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Invitationen gælder: Alle medlemmer af Alternativet på Fyn

Alternativets Storkreds Fyn afholder årsmøde lørdag den 30. september 2017 med efterfølgende samvær, musik og dans.

Man skal være medlem for at deltage i den formelle del af årsmødet, som i følge planen varer fire timer fra kl. 14.00 til kl.18.00. Vi åbner dørene en time inden årsmødets officielle start, altså kl.13.00 så folk har god tid til at blive skrevet ind, hilse på og få snakket med hinanden. Man skal møde senest 13.45 til indskrivning.

Kl.18.00 har vi arrangeret fællesspisning med efterfølgende fest, og her må venner og familie også meget gerne deltage. Der er plads til ca. 100 til spisningen og mange flere til festen bagefter. Vi håber at se så mange som muligt til en dejlig aften med masser af hygge, dans, snak og musik. Man kan købe drikkevarer på stedet.

Praktisk info

Maden: Vi serverer både vegansk og ikke-vegansk mad. Maden koster 150,- pr. deltager.

Man behøver kun at tilmelde sig via Billetto, hvis man ønsker at spise med ved fællesspisningen. Bestil din billet her, så har vi maden klar til dig:)

Lokation

Spillestedet Kammerateriet, Frederiksø 2, 5700 Svendborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer