Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Amager Opera Night

eventet sluttede

Amager Opera Night

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

11 nov 2021 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Oplev Amager på sit mest forførende når vi byder indenfor til AMAGER OPERA NIGHT - operastjerner fra vores egen smukke ø, swingende barokband og boblende vin i skøn forening. Vi kan friste med nogle af de største hits fra det franske hof og solkongen og selvsagt Händel-lækkerier på stribe. Fest, farver og en god dose (barok)improvisation. Vin (inkluderet i din billet!) fra vores pop-up bar, stearinlys og efterfølgende barokjam for alle der har lyst til at lytte/tage et ekstra glas vin/spille med.

Konceptet en nært beslægtet med vores øvrige aftenkoncerter - nemlig:

... Én TIMES koncert (ekskl. lille vinpause) med et til lejligheden skræddersyet program...

... Et glas (boblende!) VIN med i billetten og mere i pop-up-baren til beskeden pris… 

... Barok-jam (pitch: 415) & lounge for alle der lyster efter koncerten! 

***

Medvirkende:
Steffen Jespersen (kontratenor)

Amager Klassisks barokhusorkester med venner
Ida Lorenzen & Ida Meidell Blylod (barokviolin)
Josefine Weber (bratsch)
Adam Grauman (gambe & violone)
Yngvild Haaland Ruud (cembalo)

***

Vil du blive medlem af Amager Klassisk? Medlemskab koster kr 100,- pr. år og giver 20% rabat (40 % hvis du også er studerende) på alle arrangementer i regi af/i samarbejde med foreningen, herunder Morgenmadskoncerten og Tirsdagsbarok. Købes online via billetto.dk (søg: "medlemskab Amager Klassisk")

Læs mere på www.amagerklassisk.comArrangør

En musikforening på Amager.
Fællesskab & virkelig god musik.

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .