Åndedrættet – nøglen til din spiritualitet og øget bevidsthed.

30 jan 2020 kl. 19:00 - 21:00

Den Spirituelle Skole, Bibliotekvej 55 A, 1 sal, , 2650 Hvidovre

Åndedrættet – nøglen til din spiritualitet og øget bevidsthed.

I alle former for spirituel praksis har åndedrættet altid været en væsentlig del i en eller anden form. Buddhismen og andre østlige meditationsteknikker. I kristendommen i helbredelsesteknikker. Vi finder det i yoga osv. Åndedrættet er stadig det mest vidunderlige værktøj til at tage os ind i dybere bevidsthedstilstande.


Åndedrættet er en menneskelig refleks, vi er født med, og det er knyttet til vores nervesystem. Åndedrættets kvalitet i hvile, fortæller om vores evne til at yde i pressede tilstande. Hvis vi kan lære at styre nervesystemet, kan vi lære at styre os selv. Øge vores bevidsthed og vokse ind i vores spiritualitet.

Med åndedrættet kan vi lære at regulere det fysiske, mentale og følelsesmæssige.

Åndedrættet bygger bro mellem

Krop og sind

Bevidst og ubevidst

På denne aften fortæller Lotte Maggie om menneskets største power – åndedrættet!
Foredraget er teoretisk og praktisk orienteret. Vi kommer ind på

Hvordan du lærer at styre dit nervesystem!
Hvordan du via 3 simple råd øger din spirituelle praksis!
Hvordan du lærer at navigere i dine følelser og dermed øge din bevidsthed!

Lotte Maggie Mogensen er en af Danmarks mest erfarne undervisere i bevidst vejrtrækning og har en unik evne til at læse en krop og hvad den har brug for.

Lotte Maggie Mogensen har udviklet en ny bevægelsesform i Danmark, hvor hun anvender åndedrættet og blide bevægelser, Lotte Maggie har en evne til at se, hvor du er, og lytte til, hvor du gerne vil hen på et niveau som ganske få kan. Det gør, at du kan foretage de nødvendige ændringer du længes efter i dit spirituelle liv.

Hvis du vil skabe ny sammenhængskraft i morgen, der er langt bedre end den du har i dag, så skal du arbejde med Lotte Maggie.