Ane Trolle & Nikolaj Hess - Vinterjazz 2022

eventet sluttede

Ane Trolle & Nikolaj Hess - Vinterjazz 2022

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

18 feb 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Nikolaj Hess Ane Trolle Duo

Denne duokoncert er en udløber af en årrække med talløse improviserede koncerter og late-night jamsessions på Cph. Jazzhouse, Kafcafeen, improavantgardetechnodance events i New York og Israel - ofte i samarbejde med Spacelab eller Nikolaj Hess Special, men her i det rene rå duoformat med ekstra plads til Nikolaj Hess' gyldne touch, unikke groove og melodiøsitet på flyglet og ikke mindst Ane Trolles helt og aldeles unikke, suveræne stemme og evne til at improvisere både enkle og rigt nuancerede melodier og tekster, som på samme tid har øjeblikkets magi og alligevel virker sært genkendelige, og som om de altid har været der. Der vil også være et par udvalgte sange med fra de to ekstraordinære kunstneres repertoire i denne one of a kind special duo edition.


Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .