spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

ARKITEKTUR BY ÅR 2023 - NYROPS RÅDHUS - FREDAG KL. 11 eller KL. 14

Afholdt event

ARKITEKTUR BY ÅR 2023 - NYROPS RÅDHUS - FREDAG KL. 11 eller KL. 14

Fra DKK 65,00

Sted

Flere tidsrum

20 januar 2023 - 15 december 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Hver fredag hele året vil der være faste rundvisninger til udstillingen kl. 11 og kl. 14.

Denne billet er til en af vores faste rundvisninger på fredage frem til december klokken 11.00 og kl.14.00
.

Fakta om udstillingen: 

 • Udstillingen ”Martin Nyrops tegnestue – Skabelsen af Københavns Rådhus” kan opleves fra den 17. januar og indtil 15. december 2023.
 • Der er mulighed for at opleve udstillingen hver fredag som led i en ugentlig rundvisning på rådhuset, eller på en månedlig særomvisning med fokus på rådhusets arkitektur.
 • I udstillingen kan man bl.a. opleve et gips- og konservatorværksted, hvor man komme tættere på de processer, der ligger bag bevaring og restaurering af alt fra freskoer til kongekroner af gips, der igennem tiden har prydet Rådhuset og dets omgivelser.
 • Udstillingen er blevet til i samarbejde mellem Københavns Museum, Københavns Stadsarkiv, Rådhusbetjentene, KEID Rådhus Teknik og arkitekt og scenograf Dicki Lakha.

Fakta om Københavns Rådhus:

 • Københavns Rådhus er tegnet og opført i årene 1892-1905.
 • Københavns Rådhus er arkitekten Martin Nyrops hovedværk, men også én af de få bygninger, der står intakte fra den periode, vi i Danmark kalder ’Skønvirke.’
 • Københavns Rådhus var et af de første store bygningsværker i landet med elektrisk lys, toiletter med skyl og varmt vand i blandingsbatterierne.

  Book en særrundvisning der inkluderer udstillingen:
  Der er muligt for offentligheden at booke særrundvisninger af 2 timers varighed der går i dybden med Martin Nyrops værk og som inkluderer udstillingen. Til særrundvisningen vil der også være rådhuspandekage og et glas mousserende vin til (alternativt en økovand eller kaffe). Kontakt rundvisning@kk.dk eller ring til rundvisningsenheden 33662586

For nærmere information kontakt:

Rundvisningsenheden 33662586 / Rundvisning@kk.dk

Lokation

Rådhuspladsen, 1599 København, 1599 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .