Ars Nova Copenhagen: Wind Walks

eventet sluttede

Ars Nova Copenhagen: Wind Walks

Billetter fra DKK 75,00

Dato

13 maj 2016 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Uropførelse af Peter Bruuns "Wind Walks" foruden værker af Jaakko Mäntyjärvi, Elliot Carter og Orlando Gibbons. Ars Nova Copenhagen, Paul Hillier dirigent.

Jaakko Mäntyjärvi (f. 1963)
Prologue from Romeo and Juliet
Double double toil and trouble
Come away death
No more shakespeare songs

Elliot Carter (1908-2012)
To Music

Orlando Gibbons (1583-1625)
The Cries of London
arrangeret for stemmer af Paul Hillier

Peter Bruun (f. 1968)
Wind Walks (Uropførelse)

Orlando Gibbons
Now each flowery bank of May
Ah dear heart, why do you rise?
What is our life? A play of passion
Dainty fine bird
The silver swan

Dørene åbner en halv time før koncertstart.

Ars Nova Copenhagen regnes af mange som et af Europas førende professionelle vokalensembler. Senest modtog gruppen 6 hjerter i Politiken for koncerten "Orpheus Behind the Wire" med ordene "Ars Nova-sangerne løftede og udvidede vores univers i en sublim time."

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .