spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Årsdag for ledere: Livestreaming

Afholdt event

Årsdag for ledere: Livestreaming

Fra Gratis

Online-event

Dato

25 sep 2020 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Årsdag for ledere 2020: Din ledelse skaber fremtidens bæredygtige organisation (Kbh)

Et nyt årti sætter nye krav til os som ledere. Vi skal kunne levere på samskabelse, bæredygtighed og cirkulære processer. Samtidig skal vi kunne slippe kontrollen og idéen om, at vi skal kunne alt som ledere. Vi skal fortsætte med at spille vores medarbejdere (og os selv) gode og få det bedste ud af hinanden.

Sjældent har vi skulle være så hurtige til at forandre, turde satse og finde på nye løsninger som i første halvår af 2020. Og når støvet nu har lagt sig lidt, så vil vi med Årsdag for ledere 2020 sætte det hele i perspektiv, så du får inspiration til at (med)skabe en bæredygtig organisation gennem din ledelsespraksis.

Vi starter i helikopteren og sætter sammen med Laura Storm din ledelsespraksis i relation til de verdensbegivenheder, som Coronaen-epidemien lærte os, at vi ikke kan lukke øjnene for. Det handler om bæredygtig værdiskabelse. Det handler om ledelse, der giver plads til restitution. Og handler om, hvordan vi i tilgangen til ledelse kan lære af naturens kredsløb og skabe bæredygtige arbejdspladser.

Årsdag for ledere skal inspirere med forståelse for de rammer og det krydspres, man som leder står i. Derfor fortsætter vi sammen med Thomas Johansen fra MacMann Berg og sætter fokus på den organisatoriske bæredygtighed: Hvordan du får spillet dine medarbejdere gode og skabt en agil og resilient organisation?

Vi slutter af med at hoppe helt ned i maskinrummet og have fokus på et af vores vigtigste arbejdsredskab som leder: Mødet. Vi holder et utal af møder, så hvordan sikrer vi, at møderne fungerer, så de understøtter vores mål og ambitioner. Hvornår skal vi aflyse dem – og hvordan kan vi bruge dem til at skabe en stærk bidragskultur uden, at de bliver alenlange?

Program:

10.00

Velkomst

ved Nina Hallgren, formand for DM leder

10.15

Sådan bliver din ledelse gearet til det 21. århundrede

ved Laura Storm, stifter af den grønne tænketank Sustainia, forfatter og ekspert i Regenerativ ledelse, udråbt som Young Global Leader af World Economic Forum

Om noget har Corona-krisen lært os, at vi har brug for at se vores daglige ledelsespraksis i relation til de begivenheder, der finder sted i verden. Vi kan ikke gå rundt i vores egen lille osteklokke, men har brug for at indse, at vi er forbundne. Kun derved kan vi prøve at forudse kommende kriser og udviklinger og geare vores organisationer til de situationer, der kommer. I en verden, hvor økosystemer kollapser, pandemier, racisme og ulighed raser og klimaforandringer truer vores eksistens, har evnen til at lede efter regenererende principper aldrig været større. Hvad det vil sige, vil Laura Storm gennemgå ved at tage os tilbage i tiden og undersøge roden til de forbundne kriser, vi er midt i. Hun vil også præsentere os for sin DNA-model for regenerativ ledelse, der er funderet i felter som antropologi, biologi, psykologi, sociologi samt inspireret af koncepter som permakultur, cirkulær økonomi samt den nyeste organisations- og udviklingsteori. DNA-modellen for regenerativ ledelse bygger også på et hav af case-studier fra nogle af de organisationer verden over, der formår at lede på en måde, der sikrer trivsel i både indre og ydre økosystemer – samt bundlinjen. Lyt med og få inspiration til ledelse gearet til det 21. århundrede.

12.15

Pause

13.15

Sådan kommer du styrket ud af krisen og skaber større organisatorisk bæredygtighed

ved Thomas Johansen, direktør, partner, chefkonsulent hos MacMann Berg

Gå online, led på distancen og find lokale løsninger der virker. COVID-19 skabte en stejl læringskurve for os alle og spørgsmålet er, hvad vi har lært, når vi nu er i gang med den store genåbning. Hvordan kan vi bruge vores nye indsigter og vores gamle vaner til at skabe større organisatorisk bæredygtighed og en stærk bidragskultur gennem en ny praksis i dagligdagen? Vi står med en gylden mulighed for at skabe en ny og bedre normal. Som leder har du et særligt ansvar for, at I kommer styrket ud af corona-krisen. Få konkrete ideer og inspiration til de kraftfulde spørgsmål, der kan skabe en mere agil og resilient organisation med større modstandskraft. Det handler om og starter med dig og jer som ledelse. I hvor høj grad du får gjort dine kollegaer og medarbejdere til de mest kompetente bidragsydere i en videre udvikling og styrkelse af organisationen.

15.00

Hvordan mødet bliver dit skarpeste instrument i værktøjskassen

Mere information følger.

16.00

Tak for i dag

Målgruppe:

Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Deltagergebyr:

Det er gratis at deltage (arrangementet er kun åbent for medlemmer, som er ledere).

Arrangører:

Årsdag for ledere afholdes af DM i samarbejde med Forbundet Kultur og Information, Dansk Psykolog Forening, Dansk Journalistforbund, FAOD, Den Danske Dyrlægeforening, JA og DSL.

Arrangørgrupppen bag Årsdag for ledere 2020

Da arrangementet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne, efter arrangementet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig arrangementet.

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .