ART MORNING I CISTERNERNE / TRANSKULTURELLE VÆVNINGER

ART MORNING I CISTERNERNE / TRANSKULTURELLE VÆVNINGER

Billetter fra DKK 159,00

Sted

Dato

08 jun 2023 kl. 09:00 - 10:30

Beskrivelse

Start dagen i Kimsoojas omsluttende installation i Cisternerne, når vi inviterer til Art Morning i undergrunden i forbindelse med årets Art Week Festival. 

Til dette morgen event vil lektor i kunsthistorie og bidragyder til årets udstillingskatalog, Malene Vest Hansen, fortælle om Kimsoojas kunstpraksis under titlen "Transkulturelle vævninger", hvor der trækkes tråde gennem den konceptuelt arbejdende kunstners virke gennem årtier.

Som afslutning på arrangementet kan man opleve Kimsoojas aktuelle udstilling "Weaving the Light" i Cisternerne.

På dagen er der helt eksklusivt 50% rabat på årets smukke udstillingskatalog med tekster af Malene Vest Hansen, Bernardo Zavattini og direktør for Frederiksbergmuseerne, Astrid la Cour.

Arrangør

I det gamle vandreservoir under Søndermarken gemmer sig en stor underjordisk verden, hvor dagslyset aldrig når ned. Cisternerne fungerer i dag som et event- og udstillingssted, der udnytter den særegne arkitektur og det specielle klima.

Lokation

Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .