Astrid Engberg & The Sonic Love Force + DJ Mikkel Okine

25 okt 2019 kl. 21:00 - 23:00

Wagnersvej 19, 2450 København SV

Sanger, producer, komponist, musiker og DJ Astrid Engberg er af en sjælden art på den danske musikscene og et forbillede for en ny generation af kvindelige kunstnere, der selv styrer hele den musikalske proces; fra komposition over produktion og mix til det færdige produkt.

En kreativ malstrøm af ideer med inspirationskilder fra jazz, soul, beats, klassisk og vestafrikansk musik, gør det svært at sætte Astrid Engberg i en snæver genre-bås. Publikum bliver inviteret ind i et univers af minimalistiske og voldsomme produktioner, personlige historier og en åndelig søgen, der både peger ud i verdens afkroge, og samtidig har et umiskendeligt ”nordisk” touch – alt sammen båret frem af Astrid Engbergs unikke stemme, der rummer en oprigtig skrøbelighed og en dyb styrke.

Hun har udgivet 3 EP’er i eget navn og optræder på mere end tyve internationale albumudgivelser. Pt. er hun hjemme i København fra Paris, hvor hun har boet i flere år, for at færdiggøre sit nye album.

Astrid Engberg har været support for den franske Trip Hop-superstjerne Wax Tailor, hun har turneret over hele Frankrig med Jukebox Champions (FR/UK/US) og i år har hun optrådt på bl.a. SPOT Festival, Heartland Festival & STRØM.

Til koncerten på Karens Minde vil hun præsentere nyt materiale sammen med multiinstrumentalist Anders Bo Eriksen, Mikkel Okine og Jonas Cook.

Astrid Engberg er resident dj på MMH Radio.

   

Mikkel Okine (DJ)

Mikkel Okine er født og opvokset i Sydhavnen og har en stor kærlighed til alverdens musik. Mikkels digitale såvel som fysiske musiksamling spænder vidt og bredt, hvilket afspejler hans åbenhed og nysgerrighed. Denne aften vil han før og efter koncerten sætte den musikalske ramme med et sammensurium af soul, jazz, R&B, hiphop m.m.

   
Dørene åbner kl. 20.00 // koncert kl. 21.00