Astrid Engberg & The Sonic Love Force + DJ Mikkel Okine

eventet sluttede

Astrid Engberg & The Sonic Love Force + DJ Mikkel Okine

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

25 okt 2019 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Sanger, producer, komponist, musiker og DJ Astrid Engberg er af en sjælden art på den danske musikscene og et forbillede for en ny generation af kvindelige kunstnere, der selv styrer hele den musikalske proces; fra komposition over produktion og mix til det færdige produkt.

En kreativ malstrøm af ideer med inspirationskilder fra jazz, soul, beats, klassisk og vestafrikansk musik, gør det svært at sætte Astrid Engberg i en snæver genre-bås. Publikum bliver inviteret ind i et univers af minimalistiske og voldsomme produktioner, personlige historier og en åndelig søgen, der både peger ud i verdens afkroge, og samtidig har et umiskendeligt ”nordisk” touch – alt sammen båret frem af Astrid Engbergs unikke stemme, der rummer en oprigtig skrøbelighed og en dyb styrke.

Hun har udgivet 3 EP’er i eget navn og optræder på mere end tyve internationale albumudgivelser. Pt. er hun hjemme i København fra Paris, hvor hun har boet i flere år, for at færdiggøre sit nye album.

Astrid Engberg har været support for den franske Trip Hop-superstjerne Wax Tailor, hun har turneret over hele Frankrig med Jukebox Champions (FR/UK/US) og i år har hun optrådt på bl.a. SPOT Festival, Heartland Festival & STRØM.

Til koncerten på Karens Minde vil hun præsentere nyt materiale sammen med multiinstrumentalist Anders Bo Eriksen, Mikkel Okine og Jonas Cook.

Astrid Engberg er resident dj på MMH Radio.

   

Mikkel Okine (DJ)

Mikkel Okine er født og opvokset i Sydhavnen og har en stor kærlighed til alverdens musik. Mikkels digitale såvel som fysiske musiksamling spænder vidt og bredt, hvilket afspejler hans åbenhed og nysgerrighed. Denne aften vil han før og efter koncerten sætte den musikalske ramme med et sammensurium af soul, jazz, R&B, hiphop m.m.

   
Dørene åbner kl. 20.00 // koncert kl. 21.00

Lokation

Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .