eventet sluttede

At skabe modstandsdygtighed - Kystlandskaber i forandring

Gratis

Sted

Dato

08 okt 2021 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Klimaforandringerne kommer til at forandre fremtidens kystlandskaber. Hvordan skal vi tilpasse de danske kyster til stigende havvand og hyppigere stormfloder?

Forskning og erfaringer peger på, at vi bør arbejde med naturen i stedet for kun at anvende byggede løsninger. Denne eftermiddag vil forskere fra KU og DTU, som alle undersøger løsninger på fremtidens kystbeskyttelse give et indblik i, hvor de er med deres forskning. Arkitekt Rasmus Hjortshøj vil gennem sin fotografier fortælle om det danske urbaniserede kyst territorium i en antropocæn tidsalder. Dragør Kommunes borgmester vil fortælle om, hvordan de arbejder med kystbeskyttelse i kommunen. Sammen med førende forskere bag et stort nationalt kystbeskyttelses program vil de diskutere, hvordan vi fremover kan omdanne vores kyster, og hvordan vi afvejer beskyttelse af kulturlandskaber med resiliens og de forandringer, som stigende havvand medfører.

I panelet er arkitekt og ph.d. Rasmus Hjortshøj; adjunkt på KU med speciale i kystbeskyttelse Anna Aslaug Lund, professorer fra hhv. DTU og KU, Karsten Arnbjerg-Nielsen og Gertrud Jørgensen samt Dragør Kommunes borgmester Helle Barth. Modereret af Sofie Stilling.


Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Space10 Space10, Flæsketorvet 10, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .