spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Babyrytmik - Generationer Mødes på Egebakken

Afholdt event

Babyrytmik - Generationer Mødes på Egebakken

Fra Gratis

Sted

Dato

15 mar 2024 kl. 10:30 - 11:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Egebakken inviterer i foråret 2024 seks forældre med baby til ´Generationer Mødes´ i form af barselscafe/babyrytmik sammen med Maria fra IVRIG

Egebakken inviterer forældre på barsel sammen med deres baby til barselscafé, når vi sammen med Maria Korsholm Larsen fra IVRIG holder hyggelige, musikalske formiddage på tværs af generationer. Det er en helt særlig oplevelse for beboerne at være en del af det hyggelige og intime musikalske møde.

Maria laver babyrytmik, hvor alle kan være med. Med nærvær, sang og bløde rekvisitter skabes en musikalsk oplevelse, hvor babys sanser stimuleres, og forældrene skaber meningsfuld kontakt til barnet. Forældrene får samtidig fif og ideer til, hvordan de kan synge og bevæge sig med baby derhjemme - og beboerne kan lytte og tage del i oplevelsen.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med – kun at man har lyst til at give sit barn en dejlig musikalsk oplevelse og være med i et fællesskab med andre forældre på barsel og de ældre på plejehjemmet.

Maria er musiker, pædagog og mor til fire, og hun har stor erfaring med at lave musikforløb for børn og forældre - samt musik for ældre på plejehjem. Ud over at lave musik og babyrytmik, står hun til rådighed for en snak om forældreskabet og de udfordringer, der følger med.

Barselscafeerne er seks fredage den 15.3., den 22.3., den 12.4., den 19.4., den 24.5. og den 7.6. 2024 fra kl. 10.30 til ca. 11.30 hos Egebakken, Egebjergvej 148b, 8700 Horsens.

Det er gratis at deltage, men der er kun seks pladser, så skynd dig at reserver din plads.

Arrangør

Jeg bruger musik og pædagogik til skabe glæde, begejstring, fællesskab og oplevelser. Jeg skaber bl.a. musikforløb, barselscaféer og barselshøjskole for institutioner, kirker, biblioteker, museer og mange andre.

Lokation

Egebakken, Egebjergvej 148b, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .