Bageworkshop for børn: Julesmåkager til bag-selv derhjemme

Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg
28 nov 2021 kl. 11:00 - 13:00
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Bageworkshop for børn.

Denne søndag skal børnene lærer at lave lækker småkage dej fra bunden af. Vi laver 3 forskellige slags småkage dej, pebernødder, vaniljekranse og specier, som børnene kan tage med hjem og bage sammen med familien.

Anbefalet alder: 6-12 år
Pris: 150 kr. inkl. alle materialer

Lær at bage med vores dygtige konditor Jane og hendes seje elev Ane, som vil undervise børnene i det søde køkken. Vi bager alt fra klassiske fødselsdagsboller og brunsviger til enhjørningekager og Rocky Road konfekt, og vi lover, det bliver sjovt og læreigt for børnene!

Jane har 16 års erfaring og er uddannet konditor med en bronze medalje for sit gode resultat. Hun har både arbejdet på store hoteller og små kage steder. Hun er dommer ved forskellige konditorkonkurrencer og skuemester, som er dommeren når de nye konditorsvende skal til svendeprøve 💪 Ane har været i konditorlærer hos Jane i lidt over 1,5 år og elsker allerede sit fag højt. Hun håber at kunne gøre sin mester kunsten efter og deltage i en masse konditor konkurrencer med flotte resultater. Hun elsker at experimentere med nye og anderledes smage 😋 

Obs. workshoppen er kun for børn.

Profile picture
Børnemuseet
Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.
eventet sluttede

Bageworkshop for børn: Julesmåkager til bag-selv derhjemme

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke