Spring til hovedindhold

Beethoven med mere. Din billet inkluderer et glas festivalvin og ost den 8. august kl. 18:45 i Musikkens Hus, som ligger kun 100 meter fra Sønderho Kirke

Beethoven med mere. Din billet inkluderer et glas festivalvin og ost den 8. august kl. 18:45 i Musikkens Hus, som ligger kun 100 meter fra Sønderho Kirke

Fra DKK 170,00

Sted

Dato

08 aug 2024 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Oplev Ludwig van Beethovens virtuositet og Gustav Holst´s karakteristiske klangfarver i vores koncert. Programmet byder på Ludwig van Beethovens "Strygetrio i G-dur, op. 9, nr. 1", et værk, der er et eksempel på klassisk mesterskab. Desuden fremhæves Gustav Holsts "Sextet i e-mol", som afspejler indflydelsen fra det 19. århundredes kammermusikgiganter som Mendelssohn, Schumann og Brahms, og som især er kendt for sin kreative brug af pizzicato-strygere i temaet og variationerne i den sidste sats.

Oplev anerkendte kunstnere som David Daniel Dinu på obo, Ron Chen-Zion på klarinet og Antti Salovaara på fagot sammen med et stjerneensemble til en aften med uforglemmelig musik.

DAVID DANIEL DINU - OBO, RON CHEN-ZION, ANTTI SALOVAARA - FAGOT, JOEL BARDOLET - KLAVER, PAU CODINA - CELLO, MICHEL CAMILLE - BRATSCH

Ludwig van Beethoven: Strygetrio i G-dur, op. 9, nr. 1

Gustav Holst Sextet: Sekstet i e-mol for obo, klarinet, fagot, violin, bratsch og cello

Forkæl dig selv med vores koncertpakke til kun 700 kr., som giver dig ubegrænset adgang til 16 koncerter og eksklusiv adgang til udvalgte oste-, kage- og vinarrangementer. Alternativt kan du købe individuelle billetter til 150 kr. uden forfriskninger eller 170 kr. med forfriskninger. Der er også mulighed for opgradering, og børn under 18 år kommer gratis ind. Gå ikke glip af denne ekstraordinære chance for at fordybe dig i en verden af musik!

Lokation

Sønderho Kirke, Sønderho kirke, 6720 Fanø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori