spring til hovedindhold

Bellami og Lune Carlsen i Tølløse

Bellami og Lune Carlsen i Tølløse

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

31 okt 2024 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

OBS: Der er desuden arrangeret en ekstra-koncert, onsdag d. 30/10! 

Originale musikere fra Kim Larsen & Bellami drager på en tidsrejse ud ad ”Memory Lane” med respekt for DNA`et bag sangene i en af Danmarks største musiksucceser nogensinde.

"Gammel kærlighed ruster ikke"

Men det er bare ikke hele årsagen til, at flere af gutterne fra Kim Larsen & Bellami har gendannet deres legendariske band med spektakulær succes. De har nemlig opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan ”Lune” Carlsen. Han er en perfekt Larsen-fortolker og er med sin approach til sangskatten gledet ind i Bellami-teamet som en yderst værdifuld medspiller.

Flere af Kim Larsens ikoniske albums, bl.a. ”Midt om natten” og ”Forklædt som voksen”, er blandt de bedst sælgende i Danmarkshistorien, og derfor består bandets repertoire naturligvis af udvalgte highlights som ”Susan himmelblå”, ”Papirsklip”, ”Fru Sauterne”, ”Jutlandia”, ”De smukke unge mennesker”, ”Flyvere i natten”, ”Tarzan Mama Mia”, ”Gør mig lykkelig” plus en række andre helt uundgåelige evergreens.

Og publikums-reaktionerne er altså ikke til at tage fejl af – nogle gange med ligefrem rørende, tårevædet genhørs-glæde!

Som opvarmning til koncerten spiller bandet "The Formænd" op til en god halv times fællesang fra den danske 80'er-sangskat, som er en tradition ved Spil Dansk-koncerterne på Sejergaardsskolen.
Se mere om "The Formænd"

Programmet for aftenen:

18.00: Dørene åbnes, og det er muligt at hygge sig med lidt at spise og drikke (stor sandwich + sodavand kan købes på forhånd sammen med billetten - altså kun i forsalg). Der er desuden salg af kaffe, kage, vand/sodavand m.m.

19.00: Fællessang med "The Formænd" og danske 80'er-hits i massevis
(se mere om The Formænd her: https://www.facebook.com/thefo... 

19.40: Pause/caféen er åben.

20.00: Bellami og "Lune Carlsen" (ca. 90 min.)

Mere om Bellami og "Lune Carlsen":

Originale Bellami-navne som Fagt, Pold og Ørva borger 100 pct. for, at der sgu ikke er tale om et billigt look-a-like-projekt; tværtimod stiller de ufravigelige krav til, at alt respektfuldt og loyalt lever helt op til sangskriveren og komponisten Larsens intentioner….

Hans Fagt – trommeslager i Bellami siden 1986:

”Det kan være svært at forklare.

Men vi der var med, dengang det skete i øvelokaler og studier, fik det injiceret i generne. Vi kunne øve ”ommere” igen og igen, indtil Kim erklærede sig tilfreds med ordene:

Nu spiller det sangen!

Det udviklede sig til et begreb, som vi altid skulle leve op til. Sådan blev det altid præcist, som han havde tænkt sig, da han skrev sangene.

Vi skulle ikke alene have fokus på detaljerne, men i høj grad også have sans for det totale, fænomenale og ægte Larsenske univers – det autentiske guld.”

”Secret Sauce”

Guderne har været med de originale Bellami-drenge Hans Fagt og Mikkel Ørva, siden de i 2022 tog initiativ til gendannelsen. At projektet er lykkedes over al forventning, vidner også Facebook om med en alenlang række tilkendegivelser fra begejstret publikum; bandet høster her stor ros og anerkendelse for at have påtaget sig rollen som guides for turen ud af ”Memory Lane” med alle de store hits helt tilbage fra 80´erne – spillet og fortolket i Kim Larsens ånd med Bellamis specielle ”Secret Sauce.”

Hans Fagt med det velkendte groove og tight timing på trommer og kor samt den fremragende Mikkel “Ørva” Håkonsson (keyboard/kor) er fortsat originale Bellami´er, og bandets bassist og korsanger har altid heddet Pold – i dag Jon (søn af virtuose Henning, som i 17 år spillede bas og komponerede sammen med Larsen.) Junior ”nøjes” ikke med at slægte den gamle på, og er en eftertragtet, alsidig studiemusiker med flere solo-projekter på sit cv.

Guitaren varetages af det nordjyske powerhouse, John Olsen, som bare kan alt med en spade.

Endelig er Jan “Lune” Carlsen det oplagte valg af forsanger – ingen kan som han underholde og fortolke sangene med indlevende sans for klang og detaljer, tilsat munter, flabet Larsen-ironi.

---

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal (med indkørsel fra Møllevej). Parkeringsmuligheder på skolen ved multibanen på Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade).

BEMÆRK, at der er unummererede siddepladser - og at der ikke kan købes alkoholiske drikke.

Koncerten er en del af KODAs landsdækkende "Spil Dansk Uge".

Arrangør

Privatskole med stort fokus på musik!

Lokation

Sejergaardsskolens Privatskole, Sejergårdsvej 2, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder