BestyrelsesVærkstedet® - Kick Off

Event aflyst

BestyrelsesVærkstedet® - Kick Off

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

07 nov 2017 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Kom til gratis Kick Off og bliv klogere på BestyrelsesVærkstedet®

En af de afgørende faktorer for virksomhedens succes og vækst er etablering af en professionel bestyrelse, men for mange ejerledere kan det føles som et stort spring at skulle afgive kontrol og blive udfordret på ledelse og strategi af udefrakommende øjne. Nu har ejerledere i Stevns mulighed for at prøve af, hvordan det er at have en professionel bestyrelse på en knap så forpligtende måde gennem tilbuddet ”BestyrelsesVærkstedet®”.

Hvad er BestyrelsesVærkstedet®?

- ConsulTeam Management v/Mogens Birch-Larsen har taget initiativ til Bestyrelsesværkstedet, som er et koncept, der giver dig mulighed for at have en provisorisk bestyrelse tilknyttet igennem et år.

- Din virksomhed får en simuleret bestyrelse med 3 bestyrelsesmedlemmer (som arbejder med bestyrelsesarbejde og virksomhedsrådgivning til dagligt) og 7-8 andre virksomhedsejere.

- Bestyrelsen mødes 8 gange fordelt over ca. 12 måneder

- Du kommer 360 grader rundt om virksomheden set fra et bestyrelsesperspektiv.

- Du arbejder konkret, målrettet og fremtidsorienteret med din virksomhed. Fokus er på udvikling og muligheder.

Er BestyrelsesVærkstedet® noget for mig?

Ja, hvis du:

 • overvejer, om du skal have professionel bestyrelse og gerne vil prøve konceptet af (på en knap så forpligtende måde.
 • ved du burde lave en professionel bestyrelse, men ikke rigtigt tør kaste dig ud i det.
 • gerne vil have sparring 360 grader rundt om din virksomhed i over et år.

Hvad får jeg ud af at deltage?

 • Otte årlige professionelt afviklede arbejdsmøder med ligestillede ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.
 • En intensiv udviklingsproces og et personligt kompetenceløft bl.a. gennem ’hjemmeopgaver til næste gang’.
 • Mulighed for sparring med andre ejerledere, bestyrelsesmedlemmer og CEO’s, når du har brug for det mellem møderne f.eks. gennem Skype eller LinkedIn.
 • Inspirerende oplæg med forskellige aktuelle temaer.
 • Et mere sikkert bestyrelses- og beslutningsgrundlag.
 • Øget personlig gennemslagskraft som ejerleder eller bestyrelsesmedlem.
 • Mulighed for at blive en vigtig og aktiv del af et lokalt forankret og fortroligt netværk med andre medlemmer, som du til hver en tid kan trække på.

Pris

Et personligt medlemskab af BestyrelsesVærkstedet® koster Kr. 9.500,00 eks. moms pr. deltager for hele processen, som dækker otte halvdagsmøder. Beløbet dækker udgifterne til møderne samt honorar til de professionelle facilitatorer/den provisoriske bestyrelse for forberedelse, gennemførelse og opfølgning.

Bliv klogere til Kick off

Er du nysgerrig efter at få mere at vide om BestyrelsesVærkstedet®? Så kom til gratis informationsmøde 7. november kl. 18-21 i Tinghuset, Store Heddinge. Tilmeld dig her på Billetto eller via thomas@stevnserhvervsraad.dk.

Spørgsmål?

Kontakt erhvervschef Thomas Christensen tlf. 30619952 eller thomas@stevnserhvervsraad.dk

Lokation

Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .