Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bindestue

eventet sluttede

Bindestue

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

25 okt 2017 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Vi genoptager Bindestuerne, der på St. St. Blichers tid var samlingspunkter på den jyske hede. Her mødtes man for at strikke sammen - og rundt om bordet gik snakken, mens man sidemandsoplærte hinanden på tværs af generationerne.


Alle kan være med for rundt om bordene blander vi mesterstrikkere og nybegyndere. Kan du allerede strikke, tager du bare dit eget strikketøj med. Er du nybegynder har vi en enkel startopgave til dig, så du kan komme godt i gang - vi skal nok sende info om garn og pinde et par uger inden - og det bliver hverken dyrt eller svært at skaffe!

Mens vi strikker, fortæller Marie Koch os om sin forskning i strikkeaktivisme og garngrafitti - og bagefter vender vi verdenssituationen, teknikker og håndarbejdets glæder med hinanden henover garnnøglerne.

UNDERVISER:
Marie Koch, strikkeaktivist, billedvæver og doktor i filosofi.

HVEM KAN VÆRE MED?
Alle kan være med. Er du god til at strikke, så kom og hjælp os andre, samtidig med, at du får inspiration til nye teknikker og mønstre fra Marie Koch og de andre dygtige håndarbejdere. Er du nybegynder, så benyt lejligheden til at lære at strikke fra de bedste.

PRIS:
100 kroner inkl moms. Prisen inkluderer kaffe, te og isvand undervejs. Har du lyst til noget mere avanceret, kan det købes i cafeen.

Strikketøjet medbringer du selv - vi skal nok sende detaljer ud om, hvad der kræves til begynderopgaven (hverken dyrt eller svært at opdrive), et par uger før arrangementet.

HVORFOR:
Fordi vi gerne vil genopdyrke håndværket - og fordi man snakker så godt, mens man sysler. Fordi vi gerne mødes på tværs af generationerne. Og fordi vi gerne vil skabe et rum, hvor eksperter, mesterstrikkere og nybegyndere kan mødes, lære og lade sig inspirere af hinanden.Arrangør

Samtidens Akademi er en helt ny form for læreanstalt, hvor vi som borgere underviser hinanden i alt det, vi har lært og kært - og som vi længes efter i vores samtid. Læs meget mere på http://samtidensakademi.dk

Lokation

Klub, Linnésgade 25, 1361 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .