Bliv fri af din Sirenesang: Lyt til dit Indre Barns fortællinger

07 okt 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 295,00
Billetter DKK 295,00

Bliv fri af dine afledningsmønstre

  • - Tag med på en helterejse, hvor du møder dine sirener og lærer at lytte til dit indre barns visdom

Hører du dine sirener synge? 

De husker dig på den del af dit indre barns fortællinger, som kalder på opmærksomhed.

Sirenerne er mytologiske væsener fra oldtidens grækenland. De smukke havkvinder sang så smukt, at de lokkede fiskerne på afveje, de styrede skibene direkte ind i tågen, hvor de stødte på grund i evig fortabelse. Sirene-sangen kender vi alle i os selv. Det er fristelser og kortvarige stimulanser, der leder os på afveje og får os til at falde i søvn. Chokolade og sukker, rødvin, kaffe, Netflix, fortabelse i facebook på telefonen, shopping, overspringshandlinger. Alt det, der afholder dig fra at nå dine mål. Alt det, der får dig til at falde i søvn og glemme dit kald.

Vi møder ofte vores sirener – afledninger med skam og skyldfølelse. Den indre dommer er på overarbejde. Det er bare et spørgsmål om selvdisciplin!

Men dine sirener har et vigtigt budskab til dig. Det er dit Indre Barn, der kalder på healing af gamle traumer, sår og uforløste behov. Og hører du godt efter vil de anviser en direkte vej til udvikling, vækst og fornyet fokus. Din superpower.

På denne workshop tager vi dig med på en lille helterejse ind i dig selv. Vi arbejder med Joseph Campbels metode The Hero’s Journey og Indre Barn-teknikker som en vej til at komme fri af dine gamle mønstre – dem der luller dig i søvn og får dig til at glemme dine behov og dybeste drømme.

Rejsen foregår online, og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

Undervisere:

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn og Karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger af skandinaviens største skole for kropsterapi.

Nana Askov er coach, journalist og forfatter. Hun erfaren underviser og specialist i The Hero’s Journey, hvor myternes kraft og fortællinger viser vejen til personlig og spirituel udvikling.

Profile picture
Nana Askov

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

eventet sluttede

Bliv fri af din Sirenesang: Lyt til dit Indre Barns fortællinger

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke