eventet sluttede

Bliv skarp på skulderoperationer og den postoperative genoptræning 2.0

DKK 1.500,00 - DKK 2.000,00

Sted

Dato

16 okt 2021 kl. 09:00 - 16:00

Beskrivelse

Kursus i skulderkirurgi og postoperativ genoptræning for læger, fysio- og ergoterapeuter

Arbejder du med genoptræning af skulderpatienter, så har du nu en enestående chance for at få både den kirurgiske og fysioterapeutiske vinkel på en række almindelige skulderoperationer. Lær blandt andet om rotator cuff ruptur, den instabile skulder, frossen skulder, bicepsskader og subakromial smertesyndrom. Kurset vil endvidere belyse indikationer for operation samt det gode samarbejde mellem kirurg og fysioterapeut samt den vigtige kommunikation mellem fysioterapeut og patient. Kurset vil også være relevant for andre faggrupper som ergoterapeuter og praktiserende læger.

Overlæge i ortopædkirurgi Klaus Bak fra ADEAS Parken vil undervise omkring selve operationerne, hvilke restriktioner de medfølger og om evidensen set fra et kirurgisk perspektiv. Fysioterapeut John Odin fra ODINspecialklinik for skulderrehabilitering vil undervise i praktisk genoptræning, mobilisering samt i trænings evidens ud fra et fysioterapeutisk perspektiv. Meget træning og teori vil også være overførbart til ikke-kirurgiske patienter.
Nøgleordene for den praktiske del er den nødvendige patientinformation samt inspirerende træning frem for kedelige regimer.

Kurset vil veksle mellem teori, videomateriale med operationer og patient-cases, praktisk træning samt diskussion. 

Kurset er revideret i form og indhold i forhold til tidligere kurser. 

LÆS MEREskulderkursus.dk


Tidligere kursister siger blandt andet:

-Det var et virkelig interessant, inspirerende og lærerigt kursus....Jeg har anbefalet det til mine kolleger.

-Det var et rigtig godt kurus med mange gode informationer

OBS: købte billetter refunderes ikke, men kan overdrages.

Arrangør

ODINspeicalklinik - Specialklinik for skulderrehabilitering. Udbyder af kurser i skulderbehandling og klinisk hypnose.

Lokation

Klinik For Fysioterapi Ringe Anita H.Hansen Klinik For Fysioterapi Ringe Anita H.Hansen, Lindevej 5, 5750 Ringe

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .