Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Blixens Breve - Karen Blixens sidste år i Afrika

eventet sluttede

Blixens Breve - Karen Blixens sidste år i Afrika

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

09 sep 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Kender du historien om Karen Blixen?

Få et indtryk af en forfatters intense liv på godt og ondt, når skuespiller og Karen Blixen-fortolker Annethia Lilballe indtager rollen som Karen Blixen, og gengiver seks af Karen Blixens breve fra de sidste fire år i Afrika under Åben Festival. Oplev Karen Blixens breve der bærer præg af et liv fyldt med kærlighed og eventyr, samt ubærlige sorger, store anstrengelser og vanskeligheder. Brevene viser en anden og mere nuanceret side af mennesket bag forfatteren, og de bidrager med nye facetter til forståelsen af hendes personlighed. Brevene bærer præg af en ærlig afsender, der gør sig erfaringer og får indsigter. Karen Blixen fremstår her som et menneske, der ville opleve det store i livet.

Genoplev en elsket forfatter og storytellers personlige historie fredag d. 9. september kl. 19:30 i Frihavnskirkens skønne sal på 1. etage til særlig Festival pris! Med Rungstedlundfondens tilladelse. ©Rungstedlundfonden fsva. breve.

Lokation

Frihavnskirken Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .