Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Boost din Business - Cirkulær økonomisk forretningsudvikling

eventet sluttede

Boost din Business - Cirkulær økonomisk forretningsudvikling

Billetter fra Gratis

Online-event

Dato

19 jan 2021 kl. 10:00 - 11:30

Beskrivelse

Hvordan implementer du cirkulære økonomiske principper i din virksomhed?

Det kan virke som en stor – og måske uoverskuelig – opgave at tage del i den cirkulære økonomi som SMV’er. Hvordan griber man det an? Hvor skal man starte? Og hvornår arbejder ens virksomhed cirkulært?

På dette morgenmøde bliver du introduceret til de cirkulære økonomiske grundprincipper og særligt den systemtankegang, der ligger bag. I samarbejde med adjunkt hos Cphbusiness, Michelle van Velthoven Utzon-Frank, præsenteres du for forskellige forretningsmodeller og cases som inspiration til, hvordan din virksomhed kan arbejde med cirkulær økonomi. Undervejs vil I se på forskellige indtjeningsstrategier med det formål, at inspirere og gøre det håndgribeligt for dig, at implementere cirkulære økonomiske principper i din virksomhed.

Arrangementet afvikles online via platformen Zoom. Link sendes ud efter tilmelding.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .