eventet sluttede

Brass band koncert med to regerende mestre

DKK 150,00

Sted

Dato

20 maj 2018 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Concord Brass Band byder velkommen til dobbeltkoncert med de regerende britiske mestre, Brighouse and Rastrick Band.

Den 20. maj 2018 har du en sjælden mulighed for at komme til koncert med Englands nuværende nummer 1 indenfor brass band, Brighouse and Rastrick Band (BBR) og de regerende danske mestre, Concord Brass Band (CBB). Der er ingen tvivl om, at der er lagt op til en oplevelsesrig koncert med en masse dejlig brass band musik.

Billetter: KR. 150 ,- på billetto.dk, KR. 175 ,- i døren.

Praktiske oplysninger:
Kl. 14: Dørene åbner
Kl. 14.30: Koncert (1. afdeling)

Kl. 15.15: Pause

Kl. 15.35: Koncert (2. afdeling)

Kl. 17.00: Koncert slut

Adresse: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abels Plads 1, 2630 Taastrup

Der kommer yderligere informationer på denne side, samt Concord Brass Bands Facebookside (@concordbrassband) og hjemmeside (http://www.concordbrassband.com/).

Dobbeltkoncerten er arrangeret i samarbejde med den internationalt anerkendte Aalborg Musikkonkurrence, når BBR i weekenden d. 19. - 20. maj gæster Aalborg i forbindelse med konkurrencen.

Arrangør

Lokation

Taastrup Teater & Musikhus Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Pl. 1, 2630 Taastrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .