"Can I be me?" - Concert

21 feb 2020 kl. 20:00 - 21:00

Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

"Sangerinden Jeanette Rayher-Larsen har stor erfaring som sanger og inspirationen har kommer fra Whitney Houston. Koncerten vil tage afsæt i de store sangerinder Whitney, Celine, Alicia keys og Beth Hart og andre
overraskelse. Drømmen har altid været, at holde en solistkoncert og motiveret af nyligt konstateret sygdom, blev livet sat i relief og drømmen bliver nu virkelighed.

”Da jeg fik konstateret kræft, modermærkekræft, strejfede angsten for, ikke at få realiseret mine drømme mig og påmindelsen blev, at leve mit liv til fulde. Derfor kom drømmen om en solist-koncert op igen.” udtaler sangerinden.

Sangerinden gør op med janteloven og synger de store sange af andre sangerinder, som reflekterer sangerindens liv og deraf titlen "Can I be me?", som også handler om at stå ved sig selv og sine drømme.

Denne musikalske aften inviteres publikum til at mærke livets glæder og sorger, med en personlig koncert fuld af sårbarhed og livsmod."Koncerten er nu kommet på plakaten. FINALLY! Så kom og bak op, når Jeanette Rayher-Larsen indtager scenen som solist og nyd en rørende og musikalsk aften.

FB-side : Koncert "Can I be me?"

Rigtig god fornøjelse.