spring til hovedindhold

CASTLE (US)

CASTLE (US)

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

22 sep 2024 kl. 19:30 - 23:30

Beskrivelse

Castle (US)

Heavy metal/doom trioen CASTLE har afsluttet optagelsen af deres nye album "Evil Remains" hos Rain City Recorders i Vancouver, BC med producer Jesse Gander (Anciients, Brutus, 3 Inches Of Blood).

Hertil har CASTLE annonceret, at de har indgået aftale med Hammerheart Records om en verdensomspændende udgivelse af albummet i september 2024, lige i tide til den europæiske turné, som er deres første siden 2018. I København kan du glæde dig til at opleve dem den 22. september i Råhuset.

”Evil Remains” følger efter ”Deal Thy Fate” fra 2018, optaget af den langvarige producer Billy Anderson (Sleep, Neurosis), og den kritikerroste ”Welcome To The Graveyard” fra 2016, som Metal Hammer UK beskrev som " epic, heroic, tastefully melodic”.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Killtown Bookings.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Forsalg: 100kr. (+ gebyr) / Dørsalg: 120kr.
Døre kl. 19.30 / Koncertstart kl. 20.00
▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder