spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

CC Care x elektronisk cirkelkoncert

Afholdt event

CC Care x elektronisk cirkelkoncert

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

29 feb 2024 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

CC CARE PRÆSENTERER: 

Elektronisk cirkelkoncert med danske og internationale artister: 

I slutningen af februar lyser vi vintermørket op, når CC Care inviterer til tre elektroniske koncerter i CC’s smukke Hal 6. Under bjælkeloftet inviterer vi dig til et smukt lydbad, hvor man kan drømme sig væk til elektroniske lydlandskaber og længselsfulde vokaler. 

Vi opfordrer publikum til at medbringe yogamåtte, tæppe eller andet komfortabelt. 

OBS: koncerterne starter tidligt og entréen giver også adgang til CC’s øvrige udstillinger – så kom tidligt og oplev kunsten. 

CC Cares og du skal have det godt – uanset om du er til gong eller elektronik. 

Alto Aria (DK)

Alto Aria er navnet på Aria Leth Schützes soloprojekt. Med projektet undersøger de relationer mellem akustisk og elektronisk lyd med udgangspunkt i transformation og transition. Deres debutalbum Tides, som blev udgivet på Rhizome, fokuserer på tidevandet og at blive en krop af vand. Aria har desuden udgivet det eksperimenterende stykke musik For Marta, som handler om venskab og cirkularitet, og albummet Shapes, som arbejder med drømme med udgangspunkt i en drømmedagbog. De har derudover udgivet albummet Sowing Worlds, Ties, Touch og i februar udgiver de hjertesorgsalbummet Limerence. 

Roy Werner (US) 

Med over ti års erfaring som lydkunstner, har den Los Angeles-baserede kunstner, Roy Werner tidligere udgivet musik under aliasset, G.L. Sultan. Hans nyeste udgivelse, Imagine My Surprise er dog den første under hans eget navn, og beskrives bedst, som en slags dovent møde mellem alien electronica og ambient jazz. Forvent alt fra klokker og xylofoner, udvaskede synthesizere og afslappende lyde. 

                                                                                                                                                              

Les Halles (FR)

Siden 2012 har den franske musiker, Les Halles skabt ambiente lydlandskaber under aliasset, Les Halles. Hans produktioner er ofte nostalgiske og tågede. Sommetider føles det som mødet med et tidligere liv – andre gange føles det som en livsbekræftende drøm. 

Der er to billetpriser. En for medlemmer af CC og en for ikke-medlemmer. Du kan godt købe den billigere medlemsbillet, selvom du ikke er medlem, hvis du melder dig ind på dagen.Gør du det skal du fremvise medlemsbevis sammen med billet ved indgangen.

Arrangør

Copenhagen Contemporary (CC) er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter. CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal istandsat af arkitekt Dorte Mandrup, der med sine i alt 7.000 m2 smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i: Store totalinstallationer, performancekunst og monumentale videoværker. Det er kunst, man ofte kan gå ind i og sanse med hele kroppen.

Lokation

Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .