spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

CEBRA SHARING FRA PRIS PER KVM TIL TRIVSEL PER KVM

Afholdt event

CEBRA SHARING FRA PRIS PER KVM TIL TRIVSEL PER KVM

Fra Gratis

Sted

Dato

29 nov 2022 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

FRA PRIS PER KVADRATMETER TIL TRIVSEL PER KVADRATMETER


Hvis du er, som folk er flest, tilbringer du cirka 90 % af din tid inden døre – og en stor del af den tid bruges i de miljøer, hvor vi enten arbejder eller uddanner os. Samtidig viser undersøgelser, at 90 % af virksomheders udgifter går til medarbejdere, mens husleje udgør 9 %, og kun 1 % går til forbrug.

Hvis man spørger sig selv, hvor man helst vil have en ROI, giver svaret næsten sig selv – det er de 90 %, der vedrører mennesker.

Til dette event kan du blive klogere på, hvordan virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan investere mere bevidst i udviklingen af arbejds- og uddannelsesmiljøer med øje for både økonomiske og menneskelige bundlinjer. Blandt vil CEBRAs R&D arkitekt og forfatter til The WISE Journal, Klaudio Muca, give et indblik i, hvordan vi mennesker direkte påvirkes af de rum og bygninger, hvor vi tilbringer størstedelen af vores tid – og give bud på, hvordan man kan bruge den viden aktivt i projektudviklingen.

Derudover vil et panel give forskellige perspektiver på, hvorfor det giver mening at investere i det fysiske miljø med fokus på at understøtte vores evne til at fordybe os, reflektere, lære, kommunikere, innovere og samarbejde. Blandt andet vil Mikkel Sørensen, som er direktør i DTU Skylab, fortælle om sine erfaringer med udviklingen af innovationshuset, mens Claus Frigård Christensen, som Head of Workplace Experience hos EY Nordics, vil dele ud af sine erfaringer med at skabe meningsfulde workplace experiences for både danske og internationale virksomheder – og ikke mindst at kunne måle effekten af sin investering på den økonomiske bundlinje.


Sidste tilmelding: 23.11.2022 kl. 23.59.


PROGRAM


15.00 Velkomst og introduktion 

15.10-15.40: En klogere arkitektur - om forholdet mellem rum, mennesker og adfærd 
v. Klaudio Muca, R&D arkitekt hos CEBRA og forfatter af The WISE Journal

Gennem de sidste fire år har CEBRA i deres R&D-enhed, WISE, undersøgt det dynamiske samspil mellem rum, mennesker og adfærd og i 2022 udkom bogen The WISE Journal. Med afsæt i bl.a. neurovidenskaben, sansevidenskaben, organisationsteori og psykologien, og med indsigter fra globale, trendsættende virksomheder som LEGO, Spotify og Pinterest, belyser The WISE Journal, hvordan vi kan designe rum og bygninger mere bevidst til at understøtte menneskers trivsel og dermed vores evne til at fokusere, reflektere, lære, samarbejde og skabe. 


I dette oplæg vil du få et indblik i, hvordan vi mennesker direkte påvirkes af de rum og bygninger, hvor vi tilbringer ca. 90 % af vores tid – og hvordan man kan bruge disse indsigter aktivt i udviklingen af fremtidens arbejdspladser og uddannelsesmiljøer med øje for både menneskelige og økonomiske bundlinjer.


Oplægget vil foregå på engelsk.


15:40 – 16:00 Kort pause – stræk benene og lær den der sidder ved siden af dig at kende


16.00 -16.40 Paneldebat: Hvordan investerer vi bedst i fremtidens innovationsmiljøer?
Kan vi designe arbejdspladser og læringsmiljøer mere bevidst til at understøtte menneskers trivsel og dermed vores evne til at fordybe os, reflektere, lære, kommunikere og samarbejde? Hvordan får man som lærende organisation den største ROI, når man investerer i det fysiske miljø? Og kan man overhovedet måle på det?

Det vil et panel bestående af Mikkel Sørensen, direktør i DTU Skylab, Claus Frigård Christensen, Head of Workplace Experience hos EY Nordics, og Carsten Primdahl, arkitekt, partner i CEBRA og medforfatter af The WISE Journal, sammen diskutere i denne paneldebat.


Debatten modereres af Anne Katrine Harders, som er programleder hos Dansk Arkitektur Center.


16.40-18.00: Netværk og uformelt samvær

Arrangør

CEBRA is a Danish architecture and design practice founded in 2001 and owned by architects Mikkel Frost, Carsten Primdahl, Kolja Nielsen and Mikkel Hallundbæk Schlesinger. With a growing international portfolio of projects from across the globe, CEBRA employs a multidisciplinary staff of more than 65 employees working from offices in Aarhus and Copenhagen.

Lokation

Baghuset, Valencia Salen Baghuset, Valencia Salen, Vesterbrogade 32, 1620 København V

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .