Event aflyst

Christianshavn, et glansbillede i København

DKK 135,00

Sted

Dato

22 mar 2020 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Vi inviterer dig på en byvandring på Christianshavn, hvor du oplever 400 års historie, og den hyggelige stemning fra de gamle huse, kanalerne, beværtningerne og de grønne volde. En havn i havnen, som nok blev er en del af København, men som aldrig glemmer sin autonome fortid som havn og fæstningsby.

Kommer du fra ‘københavnersiden’, er der på Knippels Bro en enestående udsigt over de sidste 400 års byggerier. Udenrigsministeriets stor ’klods’, det sociale boligbyggeri  ’det hvide snit’, og en række pittoreske havnebygninger fra 1700 tallets florissante periode, på et bagtæppe af Christians IV grønne volde. Christianshavn undgik de store bybrande i 1728 og 1795, og blev også skånet under englændernes bombardement i 1807, derfor kan vi i dag finde fine eksempler på hus fra både 1600 og 1700 tallet.

På denne byvandring, hvor du er i selskab med historiker Jens Ulrich Nielsen, kommer du bla. til at høre om vanskelighederne med at afsætte de sumpede byggegrunde, om Chr. Havn som fængselsø , de første byggerier i Strandgade, ‘Frederiks tyske kirke’,  pakhusene, Tordenskjold og Tordenskjolds gård, utøj og brakvand, ’Spegepølsen’,  ’Lagkagehuset’ ’Vor Frelser Kirke’ og om bydelen som ynglested for driftige pengemænd.

Mødested:

Christians Kirken, Strandgade 1, 1401 K

Arrangør

Lokation

Christians Kirken Christians Kirken, Strandgade 1, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .