spring til hovedindhold

Christina Kjelsmark kommer til Helnæs - igen i 2024

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage

Christina Kjelsmark kommer til Helnæs - igen i 2024

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

06 jul 2024 kl. 09:30 - 13:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Her få du muligheden for at deltage i en 4 timers workshop med Christina Kjelsmark.

Christina er proffessionel kunstner og indehaver af Art Academy og Kunstskolen Sønderbygaard.

På workshoppen skal vi en tur ud i landskabet med skitsebog og farver. Det handler om at se og sanse naturen, stemning og årstiden, men det handler også om at kunne håndtere sine observationer. Vi skal stikke næsen i nogle grundlæggende tegne og maleteknikker.

Medbring oliepasteller og akvareller samt en god skitsebog. Glæd dig til nogle skønne timer med øvelser, teknikker og ny inspiration til dit eget maleri.

Arrangør

"Kunstnerdrevet galleri og hyggelig cafe i det gamle mejeri fra 1887. Galleri Langager er en forening af kunstnere og kunstinteresserede som i fællesskab skaber smukke kunstudstillinger og sjove events. Der er skiftende udstillinger fra påske til december. Vores forening er kendetegnet ved at alt salg af kunst går ubeskåret til kunstnerne. Det er også kunstnerne du møder, når du besøger galleriet. Se åbningstider på vores hjemmeside. Håber vi ses i det gamle mejeri?"

Lokation

Galleri Langager, Ryet 13, 5631 Ebberup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder