Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Cirkus Trapez Open Air Show i Nørre Vorupør

Afholdt event

Cirkus Trapez Open Air Show i Nørre Vorupør

Fra DKK 95,00

Sted

Flere tidsrum

6 juli 2023 - 7 juli 2023

Beskrivelse

Cirkus Trapez Præsenterer:

Open Air Cirkus 2023


Traditionen tro drager Cirkus Trapez ud i danske sommerland i sommerferien med en unik cirkusoplevelse under åben himmel.

Årets forestilling har fokus på det sjove, det imponerende og de magiske og unikke øjeblikke som tryllebinder hele familien.

Forestillingen byder blandt andet på fantastisk akrobatik, klovnerier, dans, en masse dejlige dyr og meget mere.

Glæd jer til 1 times hyggelig levende underholdning under åben himmel.Vi glæder os til at byde jer velkommen.God fornøjelseInfo: Forestillingen foregår under åben himmel.Har du lyst til at se mere om Cirkus Trapez?


Så find os lige herunder.

Hjemmeside: https://cirkus-trapez.dk/


Facebook: https://www.facebook.com/Cirku...

Instagram: https://www.instagram.com/cirk...

TV Syd: https://www.tvsyd.dk/cirkus-tr...

Arrangør

Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.

Lokation

Cirkuspladsen/Den gamle boldbane, Klemsvej 2, 7700 Thisted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .