Spring til hovedindhold

Coco O. & Folkekøkken

Coco O. & Folkekøkken

Fra DKK 95,00

Sted

Dato

18 jul 2024 kl. 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

COCO O. & FOLKEKØKKEN

Sommer og lyse nætter kalder på fællesskab, dans og glæde. 
Derfor inviterer vi til koncert og folkekøkken torsdag d. 18. juli, og denne gang med den danske sangerinde og sangskriver, Coco O., der vil omfavne gårdrummet med sit dragende pop/soul univers. 

MAD

Vi tænder op i udekøkkenet og serverer en dejlig vegetarisk bålgryde lavet på lokale og økologiske råvarer efter årstiden, som kan tilkøbes for kun 95 kr.


PROGRAM

Kl. 17.00: Baren åbner
Kl. 18.00: Bålgryde
Kl. 20.00: Koncert med Coco O.


PRAKTISK

Dato & Tidspunkt: Torsdag d. 18. juli kl. 17.00 - 23.00
Pris:
- Koncerbillet: 350 kr.
- Madbillet: 95 kr.

Adresse: Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft

Parkering: I bedes parkere på Jernhattens offentlige parkeringsplads

Koncerten afholdes udendørs i Havmøllens gårdrum - så tag tøj på til vejrforholdene


OM COCO O.

Coco O. Startede sin karriere i 2007 i musik kollektivet Boom Clap Bachelors hvor hun mødte producer og sangskriver Robin Hannibal. De startede bandet Quadron og udgav i 2009 albummet af samme navn. I 2009 udkom pladen på det Amerikanske pladeselskab ved navn Plug Research. Quadron begyndte at turnere i USA og i 2011 flyttede de til Los Angeles, efter at have skrevet kontrakt med Epic Records. I 2013 udgav de deres andet album ved navn ‘Avalanche’ og turnerede både i USA og europa med det. I 2015 begyndte Coco O. sin solo karriere, og lavede features på bl.a. 3 af Tyler the Creator’s albums, The Internet, mfl. Coco flyttede tilbage til københavn i 2017 og i 2018 udkom den første selvproducerede EP ‘Dolceaqua’ I 2021 samplede Drake Coco’s vokal på sangen ‘Lemon pepper freestyle’ året efter samplede Lil baby sangen ‘Gwen’ på hittet ‘California Breeze’. I 2021 udkom Coco O.’s debut plade i eget navn ‘It’s a Process’ og I 2023 udkom EP’en ’Sharing Is Caring’ begge co produceret af Coco O.

Arrangør

Havmøllen er et naturbeskyttende og kulturelt samlingspunkt, hvorfra der opstår relationer og initiativer, der skaber sammenhængskraft, virkelyst, samt social og miljømæssig bevidsthed. Gennem vores socialøkonomiske virksomhed og kulturelle aktiviteter, inviterer Havmøllen folk i alle aldre og samfundslag til at tage fælles ansvar for vores fremtid. 

Havmøllen er i 2021 startet som et privat filantropisk initiativ af Sofie de Magos Jensen. I 2024 er Havmøllen overgået til en socialøkonomisk erhvervsdrivende fond, der fortsat skal være til gavn og skabe værdi for lokalområdet og naturen. 

Stedet danner rammer om kulturelle projekter og arrangementer, naturnære lejligheder og selskabslokaler, hvor man tager hen for at opleve nærhed og nærvær. Hvor lokale kræfter mødes og besøgende føler sig velkomne.

Lokation

Havmøllen, Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori