Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Come-back koncert: INSTANT ON

Afholdt event

Come-back koncert: INSTANT ON

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

28 feb 2020 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I år er det 30 år siden, at bandet Instant On blev dannet. Det fejrer det 7 mand store orkester med en koncert på No1 i Tølløse den 28. februar.

- Vi glæder os helt vildt, fortæller Jesper Dissing, der er bandets forsanger. “Det er jo ikke bare en jubilæumskoncert – det er også en slags comeback-koncert”, forklarer han, da bandet har ligget stille de seneste år.

- Vi tyvstartede vores come-back lidt i sommer, da vi spillede et sæt til Stafet for Livet, også her i Tølløse, siger kapelmester og guitarist, Ole Danielsen.

Bandet spiller gamle soul og rock’n’roll-numre og har en vis forkærlighed for sange af Al Green. Men generelt vil man høre numre fra et velspækket repertoire fra The Beatles, Blues Brothers, The Commitments, Chuck Berry, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, James Brown, Otis Redding, Creedence Clearwater Revival, Joe Cocker, Big Fat Snake m.fl.

- I forrige årtusind og i starten af dette havde vi rigtig mange spillejobs, griner Jesper Dissing. 

- Vi har spillet til alle mulige og umulige arrangementer. Til alt fra deciderede koncerter til fester i Byparken i Roskilde, på Elværket i Holbæk, Toldkammeret i Helsingør, Gimle i Roskilde, Strandparken i Holbæk, Hotel d’Angleterre i København og mange andre steder, og nu kan vi snart føje No.1 i Tølløse til listen over steder, vi har spillet.

Når man hører Instant On, vil man opleve en forsanger, der virkelig “sender sangene ud over scenekanten”, en solid, godt sammentømret rytmegruppe og bandets to saxofonister, som hele tiden leverer frække sax-riff og spændende soloer…..men først og fremmest, at musikken er præget af stor spilleglæde!!!!

Bandet består af: Jesper Dissing, vokal; Ole Danielsen, guitar; Lars Bang, saxofon; Jens Gammelgaard, saxofon; Anders Munk, keyboard; Lasse Nielsen, bas; Leif Sørensen, trommer.

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .