Cph World Music Festival: Fatma Zidan

eventet sluttede

Cph World Music Festival: Fatma Zidan

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

04 sep 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Cph World Music Festival

Fatma Zidan

Fatma Zidan - sang 
Bilal Irshed - oud
Lars Bo Kujahn - tabla/req/duf 
Tine Vitkov - klarinet

Danskerne får igen i år mulighed for at opleve den herboende egyptiske sangerinde og komponist Fatma Zidan, når hun og hendes ensemble er aktuelle med en række koncerter i løbet af efteråret 2021 og foråret 2022. Fatma Zidan er en alsidig kunstner. Med rødderne dybt begravet i den arabiske sangskat har hun hentet inspiration fra legendariske arabiske sangerinder som Oum Khaltoum, men har også komponeret moderne arabiske popsange. Det, der binder Fatma Zidans brede musikalske repertoire sammen, er, at stort set alle sangene handler om kærlighed - et evigt tilbagevendende tema i arabisk musik. Fatma Zidan præsenterer en blandet buket af både sine sange og nogle af klassikerne fra de største arabiske divaer. Publikum vil også blive budt på smagsprøver fra hendes 2 seneste udgivelser: "Zaman" - med den klassiske, arabiske musik i centrum, respektive "Ghurba" - med den populære arabiske musik i centrum.

Fatma Zidans stemme er værdsat og elsket såvel i Danmark som i Mellemøsten. Herhjemme har hun nydt stor anerkendelse for sine to albums Muktalef fra 2008 hvor hun samarbejder med Oriental Mood og Hawel fra 2010. Begge albums er blevet hædret med en Danish Music Award i kategorien Best World Track, ligesom hendes koncerter har fået rosende ord fra anmelderne. 
Fatma Zidan er en alsidig kunstner og hendes stemme spænder ikke kun over flere oktaver, men også over forskellige genrer. Hun har både været fast sanger i Cairos operakor og samarbejdet med flere af Egyptens største popsangere.  
Hun er uddannet klassisk harpenist fra konservatoriet i Giza i Egypten, men for 20 år siden valgte hun at stille harpen til side og fokuserer nu på sangkarrieren. Hun har også arbejdet som studiemusiker hos det anerkendte egyptiske Studio AMAR. Her har hun indspillet flere hundrede hits og derfor er Fatma Zidan en kendt stemme i Mellemøsten. Kærligheden er et musikalsk anker
Selvom hendes musik spænder over flere forskellige genrer inden for den arabiske musik, har de fleste af sangene et til fælles - de handler næsten alle sammen om kærlighed. 
Fatma Zidan har oversat en række arabiske sange til dansk. Dermed giver hun danskerne et unikt kig ind i det arabiske tekstunivers og en mulighed for at lære den arabiske kultur bedre at kende.

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .