Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

CPH WORLD MUSIC FESTIVAL: Siddharth Kishna, sitar & Imran Khan, tabla (INDIEN)

Afholdt event

CPH WORLD MUSIC FESTIVAL: Siddharth Kishna, sitar & Imran Khan, tabla (INDIEN)

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

02 okt 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

CPH WORLD MUSIC FESTIVAL 2022

Siddharth Kishna, sitar
Imran Khan, tabla


Siddharth Kishna blev opdraget i en atmosfære af indisk klassisk musik. I sin tidlige alder blev han udsat for forskellige store musikere, der inspirerede ham til en ærbødighed for indisk klassisk musik. Han begyndte at lære sitar i en tidlig alder af Ustad Jamaluddin Bhartiya, under hvis vejledning han studerede det grundlæggende sitarspil. Han fortsatte sit studium på Rotterdam Conservatorie i Holland under Pandit Budhaditya Mukherjee. I 1996 blev Siddharth inviteret af Sangeet Research Academy, Mumbai til at optræde under seminaret indisk musik og vesten, hvor han blev introduceret som en af de mest lovende sitarister med base i Vesten. I 2000 blev Siddharth belønnet med Provision for Excellent Young Musicians, en bevilling, som gives af den hollandske regering for at stimulere konservatoriestuderendes toptalenter. Bemærkelsesværdige præstationer var i 2005 og 2007, da Siddharth optrådte tre gange i nærværelse af Hendes Majestæt Dronning Beatrix i Holland og i New Delhi.
https://youtube.com/channel/UCnBSmaJWMs8LhYEi3EAm48w


Imran Khan er en meget talentfuld tablaspiller fra Delhi Gharana. Han kommer fra en traditionel familie af musikere og er barnebarn af den store Mester Ustad Faiyaz Khan. Imran Khan har spillet tabla siden han var 7 år gammel. Hans speciale er blødt og sødt spil, med en klar og varm tonekvalitet.
Imran Khan er en traditionel tablaspiller med en moderne tilgang. Han er blevet trænet i raffinementerne af Delhi-spillestilen med dens dybde af lydproduktion og omfattende repertoire. Han har delt scene med sin bedstefar Tabla-maestro Ustad Faiyaz Khan ved forskellige lejligheder. Imran Khan har akkompagneret mange kunstnere i Indien såvel som internationalt på turné til lande som Japan, Korea og Nigeria. Han har spillet på prestigefyldte festivaler og spillesteder som Habitat Center (Delhi), Kamani Auditorium (Delhi), Asian Music Conference (Japan), Saitama Arts Theatre (Japan), Yeakdang – National Center for Korean Traditional Performing Arts (Seoul, Korea), Indian Arts Delegation (Afrika), 150. Harballabh Sangeet Sammelan Jalandhar Punjab og mange flere. Ved siden af sine optrædener er han akkompagnatør ved Delhis berømte musikinstitut Gandharva Mahavidyalaya. Han havde også givet solo-optræden samt akkompagnement med kendte kunstnere i England, Holland og Tyskland i år 2012. Han har spillet med nogle af Indiens største kunstnere som Ustad Aashish Khan (Sarod), Pandit Madhup Mudgal (Vocal), Shri Jagdeep Singh Bedi (Sitar), Faiyaz Khan (Sarangi), Veena Murdur (vokal) og Smt. Meera Prasad (Sitar). I 2019 havde han en succesfuld turné i Europa, hvor han spillede med store musikere som Siddarth Kishna (Sitar).

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer