spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

CRAS Ensemble - Oppenheimers arv

Afholdt event

CRAS Ensemble - Oppenheimers arv

Fra Gratis

Sted

Dato

05 jan 2024 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

OPPENHEIMERS ARV

Kom til uropførelse af musik skrevet i en af vor tids krigszoner af ukrainske Bohdana Frolyak.

Efter atombombe-eksplosionerne i Nagasaki og Hiroshima indså Oppenheimer at verden aldrig ville blive det samme og han blev dybt involveret i den politiske og etiske debat om brugen af atombomben og udtrykte stor bekymring for potentielle konsekvenser af udviklingen af atomvåben.

"The Doomsday Clock" er et symbolsk koncept udviklet af Bulletin of the Atomic Scientists for at repræsentere, hvor tæt verden er på en global katastrofe, især relateret til atomkrig. Uret blev først introduceret i 1947, og dets indstilling justeres af Bulletin's Science and Security Board. Jo tættere uret er på midnat, jo tættere er verden, efter deres vurdering, på en potentiel katastrofe.

CRAS ensemble har sat sig for at skabe et soundtrack til The Doomsday Clock ved at få komponister til at fortolke de seneste indstillinger.

I 2018 var uret sat til 2 minutter i midnat

I 2020 til 100 sekunder i midnat

I 2023 til 90 sekunder i midnat

Oplev akustisk lydkunst for guitarer, blyanter, golfbolde mm. i José Luis Hurtados (MEX) 'It is 2 minutes to midnight', svævende klange i Ruta Vitkauskaite (LIT) 'Byoiomi' til minde om ofrene fra Hiroshima, og en uropførelse af ukrainske Bohdana Frolyak.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .