spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Danish Tech-Death Fest 2024 - Dysgnostic + Chronicle

Afholdt event

Danish Tech-Death Fest 2024 - Dysgnostic + Chronicle

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

16 feb 2024 kl. 19:30 - 23:30

Beskrivelse

De tekniske dødsmetallere fra Dysgnostic og Chronicle har slået hovederne sammen for at skabe "Danish Tech-Death Fest" 2024. Med teknisk flair og fart over feltet brager Dysgnostic og Chronicle ud over scenekanten!

Dysgnostic

Mørke, intensitet, dystopi og dissonant helvede i bedste Gorguts-stil er lagt for natten, når Dysgnostic tæsker på tønderne og filer i riverne. Med deres nye album "Scar Echoes" har gruppen taget den danske metal-fanbase med storm. Albummet udkom sidste år på det veletablerede og respekterede dødsmetal-label Transcending Obscurity og har modtaget imponerende respons og strålende anmeldelser verden over. Dysgnostic har leveret noget af det fineste nyere dødsmetal, vi længe har set herhjemme, og I tilbydes hermed et stemningsfyldt og overlegent liveshow udført med klinisk præcision. Noget, som de danske publikummer sitrer efter at opleve!

Dysgnostic er:

Thomas Fischer - Bas og vokal

Richardt Olsen - Trommer

Simon Klem Kannegard - Guitar

Mads Bertram H Gath - Guitar

Chronicle

Lyden af Chronicle er en voldsom bastardisk kombination af melodisk dødsmetal og tekniske/thrash-elementer. Lynhurtige trommer, episke soloer og fængende guitarharmonier er nøgleingredienserne i denne metal-cocktail. Bandet består af kompetente musikere, som hver især har mange års erfaring med at optræde foran menneskemængder i alle størrelser. Bandets energiske liveshows afslører en ægte passion for musikken, og hvert medlem af bandet er fast besluttet på at gøre hver optræden så unik og energisk som muligt. Bandet har spillet live over hele Danmark, inklusive nogle af de bedste metal-begivenheder og festivaler, landet har at byde på, og har også begivet sig ind på tysk territorium.

I 2023 udgiver Chronicle deres 3. fuldlængde album, "Where Chaos Thrives", som vil løfte deres lyd til et nyt niveau af brutalitet og teknikalitet. Med produktion, mix og mastering af Tue Madsen (Meshuggah, The Haunted, The Black Dahlia Murder) og artwork af Samuel Nelson (Allegaeon, First Fragment, Vale of Pnath) bliver albummet et kompromiløst, frontalt dødsmetal-angreb!

Chronicle er:

Lars Bo Nepper - Guitar/Vokal

Sebastian Skousgaard - Guitar

Jacob Wammen – Bas

Jari S. Holopainen - Trommer

▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Forsalg | 100kr. (+ gebyr) | Dørsalg: 120kr.

Døre | kl. 19.30 | Koncertstart kl. 20.00

Billetlink | https://shorturl.at/gwARY

▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .