Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Danmark Spiser Sammen - Nyborg

Afholdt event

Danmark Spiser Sammen - Nyborg

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

24 apr 2018 kl. 17:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Danmark Spiser Sammen i Nyborg.

Folkebevægelsen mod Ensomhed inviterer sig selv inden for hos byens unge på det nyopførte Campus i Nyborg. Arrangementet afholdes i den nye Multihal, der til dagligt danner ramme om masser af aktiviteter i tilknytning til de forskellige ungdomsuddannelser og byens foreningsliv. Multihallen vil blive pyntet festligt op, og man kommer til at sidde ved 12-mands borde, hvor der lægges op til snak og hygge.

Menu:

Starters:

Snacks

Hovedret serveres som buffet:

Marineret kalkunbryst med soya og mandler

Oksekød med svampe og okseglace

Broccolisalat og cous cous med mynte og tomat

Kartoffelsalat med urter og pastasalat med grønt

Ris, Brød og smør

Dessert:

Kage og kaffe

Kun for børn: Softice og popcorn

Drikkelse:

Isvand er gratis, øvrige drikkevarer (vand/øl/vin) kan købes til rimelige priser, under hotellets sædvanlige prisniveau.

Underholdning:

Vi skal hilse på Rapolitic, som er en gruppe af unge, der tager ud på skoler og gennem rapmusik arbejder med relevante temaer som integration, inklusion og ensomhed. Derudover kan man glæde sig til at høre Gospel. Til gennemgående hyggemusik spiller Peter Øhlers kendte numre.

Kørselsvejledning:

16:40 fra Ullerslev Kirke.

16:40 fra Ørbæk, v. Shell Hovedgaden med opsamling i Nyborg, havnen ved Lauses Grill.

Dertil opfordrer vi til samkørsel. Der er gode parkeringsforhold ved Nyborg-hallerne ca. 700 m. fra Campus.

Retur 21:30 til alle 3 destinationer.

Tilmelding til kørsel:

VIGTIGT ellers kommer I ikke med: Nyborg Rejser 65 31 13 69, eller e-mail: nyborg@nyborg-rejser.dk (mærk med arrangement 24.04.18 på Campus).

Kontaktperson:

Jannie Nørregaard Rasmussen, tlf. 6333 8103, e-mail jras@nyborg.dk

OBS. Der tages billeder til arrangementet. De kan blive brugt i regi af Danmark Spiser Sammen til at illustrere Folkebevægelsen mod Ensomheds indsats og visualisere helt konkrete tiltag.

Lokation

Nyborg Gymnasium Nyborg Gymnasium, Skolebakken 13, 5800 Nyborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .