Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Danmarks bedste osteret 2018

Afholdt event

Danmarks bedste osteret 2018

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

02 dec 2018 kl. 12:00 - 16:00

Beskrivelse

Kom med til kokkekonkurrencen ”Danmarks bedste osteret 2018".

10 af Danmarks bedste restauranter kæmper om hæderen, en præmie på 20.000 kr. og muligheden for at udvikle sin egen ost i samarbejde med et mejeri.

Oplev Falsled Kro - Relais & Châteaux, Restaurant Hærværk, Restaurant Kiin Kiin, Søllerød Kro, Restaurant Jordnær, TRIO, Restaurant MeMu, Restaurant Kanalen, Restaurant formel B og Restaurant Wilhelm og nyd vin, kaffe, ost, østers og fri ølbar for 150 kr.

Du får:

- 1 østers fra østersbaren Rouge Oysters med snigpremiere på Arla Unikas creme på Gammel Knas (lanceres officielt i uge 50)

- 1 glas grumset vino fra samme bars naturlige vinkort

- 1 lille anretning med tre af de smækre danske oste, som restauranterne anvender i konkurrenceretterne, serveret af ostecaféen Motley

- Al den velbryggede eftermiddagskaffe fra Kontra Coffee, som du kan hælde i dig

- Fornøjet fri ølbar fra Kølster Malt & Øl.

Retterne bedømmes af det erfarne dommerpanel med Helle Brønnum Carlsen, madkritiker på Weekendavisen, Lærke Kløvedal, madanmelder på Politiken, Chef Kamilla Seidler, der blev kåret som Latin America’s Best Female Chef i 2016 og Søren Frank fra Berlingske.

Slagets gang ledes af værterne Le Gammeltoft og Rasmus Holmgård, mens dj Rikke Bronx spinner et soullabert beat.

Håber vi ses til årets mest ostede kokkekonkurrence!

Lokation

CPH FOOD SPACE CPH FOOD SPACE, Slagtehusgade 11, 1715 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .