Danseevent med Esbern og Katrine

Danseevent med Esbern og Katrine

Billetter fra DKK 195,00

Sted

Dato

26 mar 2023 kl. 10:00 - 12:30

Beskrivelse

Danseevent d. 26/3-2023 i Farum Arena

Har du brug for at gå foråret og sommeren i måde fyldt med energi og god stemning? 

Så kom og dans sommertiden igang med dette års danseevent! 

Til dette års danseevent er vi så heldige at vi får besøg af Esbern Syhler-Hansen og Katrine Bonde Halby, som vil komme og undervise. 


Esbern og Katrine skriver: 

"Vi blander mange danse stilarter (herunder alt fra standard/latin, jitterbug, rock'n'roll, disco, hiphop, moderne dans) oldschool aerobic, zumba med en masse danse glæde, smil og sved på panden.

Vi har hver mere end 35 års erfaring på dansegulvet og undervist i snart 20 år, og har en række mesterskaber bag os, herunder DM, EM og VM titler.

Derudover har vi begge flere gange været med i Vild med Dans.

Vi glæder os meget til den 26/3!"

Om du er øvet, diskoøvet eller nybegynder så kan du deltage i vores dansefest! 

Du behøver ingen partner, kun dig selv og godt humør!

Program for dagen: 

Kl. 10.00-10-30 - Opvarmning og dans med instruktører fra Farum Gymnastikforening

KL. 10.30-12.30 - Dans med Esbern Hansen og Katrine Bonde


Skynd dig og fang din billet allerede nu! Vi glæder os til at se jer alle til en dag i dansens tegn!

Lokation

Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .