Depeche Mode Tribute - Enjoy The Silence Live - Violators 30 års jubilæum + Afterparty

Islands Brygge 18, 2300 København
16 okt 2021 kl. 20:00 - 22:30
Billetter DKK 100,00 - DKK 250,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 250,00

16/10-2021 er der sort tøj og synthesizere på plakaten, når Depeche Mode jam-bandet "Enjoy The Silence" spiller i Kulturhuset på Islands Brygge. Det er 30 år siden i 2020, at albummet Violator med hits som World in My Eyes, Personal Jesus, Policy of Truth, Clean og Enjoy The Silence endelig kom til verden samlet på et album…og sikke et mesterværk. Det skal fejres med alle vores danske Devotees, siger forsangeren Kim Ringgaard. Vi er stærkt inspireret af netop dette album, som også gjorde, Enjoy The Silence blev vores bandnavn. Så forvent hits på hits og kom og fest med.

Info om billetter og afterpary

Efter koncerten er der Afterparty på High Voltage. (BEMÆRK - NYT sted for Afterparty)

Du får et AFTERPARTY stempel i indgangen til Kulturhuset, hvis du har købt billet inkl. Afterparty. Har du kun købt koncertbillet og alligevel vil med til afterparty, kan billetter købes for 100 kr i døren til High Voltage, såfremt der er plads, og stedet hvor de fantastiske Dj’s fyrer op for Depeche Mode fra kl. 22 - 03. Du er selvfølgelig velkommen til at feste med til afterparty uden at have været til koncerten, såfremt der er billetter / plads.

  • Koncertbillet: 175 kr. i forslag / I døren 210 kr.
  • Dørene åbner kl. 19 / Koncert fra kl. 20 - 22.30
  • Koncert & Afterparty: 250 kr.
  • Kun afterparty: 100 kr i døren til High Voltage.
  • Folk med koncertbillet inkl. Afterparty får stempel i døren før koncerten, som gælder til AFTERPARTY. Adressen for AFTERPARTY er Axeltorv 3, 1609 V. Dørene åbner kl. 22.30 - 04. Tæt på KIB, Rådhuspladsen, Hovedbanen.

Om bandet
Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80‘ernes største synthesizer-band. Kodeordet er jamband. Enjoy The Silence låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser.

Når kun det næstbedste er godt nok
Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes, fortæller bandets kapelmester Henning Vincent.

Et show til fødderne og ørerne
Til koncerten kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra "Just Can ́t Get Enough" til "Personal Jesus". Der er både plads til at synge med og danse sig gennem aftenen, men også til at lukke øjnene og lytte sig væk og tilbage til minderne.

Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstillingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op helt op til.

Let’s have a Violator moment - gå 30 år tilbage & Let’s have a Black Celebration - kom og mærk suset, at husk vi alle er hinandens Personal Jesus.

All I wanna do is see you and you know that it’s true

eventet sluttede

Depeche Mode Tribute - Enjoy The Silence Live - Violators 30 års jubilæum + Afterparty

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke