​DESIGN DIT LIV MED DET MENTALE KOMPAS

17 apr 2017 kl. 18:00 - 21:00

House of Visions, Høffdingsvej 34, 2500 Valby

INDSIGT – UDVIKLING – ORGANISERING

Det at kunne forstå en anden persons adfærd, motiver, behov, værdier og indvirkningen på livets udfordringer er essentielt for alle. Kurset dykker ned bagved de mange test og adfærdsmodeller, du har set eller benyttet og finder frem til, hvad der i princippet motiverer din egen og andres adfærd.

Kurset giver dig en masse ny viden, kompetencer og er baseret på, at man lærer bedst i gennem selvopdagelse. Kurset og Det Mentale Kompas er derfor samtidig et enestående redskab til at finde din retning livet. Uanset om du søger noget nyt, vil skifte kurs eller er ved at afslutte en fase i dit liv.

Udover den personlige udviklingsproces giver kurset dig en omfattende værktøjskasse af coaching og ledelsesteknikker, du kan bruge overfor dig selv og andre. En masse teknikker og redskaber der er bygget op omkring en række førende psykologiske teorier og ”best practice” sammenfattet i en ny og revolutionerende metodik og skabelon.

Kurset er en kombination af viden, færdigheder og en personlig proces, hvor du blandt andet:

    -Afdækker din egen og andres situation og motiver

    -Klarlægger dine håb og drømme

    -Beslutter hvilken vej du vil følge

    -Sætter mål der understøtter dine værdier og behov

    -Planlægger din hverdag ud fra, hvad der motiver dig

Gratis personlighedstest og målsætningsmodul

Få endnu mere udnytte af kurset, ved at kombinere det med en personlighedstest med et indbygget målsætningsmodul baseret på Det Mentale Kompas

Alle deltagere får tilsendt et deltagere certifikat efter kurset

Billet 1

Salg lukket

Billet

Salg lukket