Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Design med kode og kunstig intelligens

eventet sluttede

Design med kode og kunstig intelligens

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

07 dec 2021 kl. 14:30 - 16:00

Beskrivelse

[NB. Deltagelse i arrangementet kræver fremvisning af gyldigt Corona-pas.]

Hvad sker der, når design møder kode og kunstig intelligens?

Kan man få kreative superkræfter med hjælp fra algoritmer? Og hvordan kommer man selv i gang med teknologierne?


Billedet øverst er en visualisering af Tobias Rahim's track: "Stor mand". Visualiseringen er lavet på 5 sekunder ved hjælp af en algoritme, der kan omsætte lyd til grafik.

Der findes et utal af muligheder for at udvide sin kreativitet med kode og algoritmer. Dem kan du se og høre mere om på dette gratis gå-hjem-møde på DMJX i Emdrup.

Kom og hør oplæg fra:

Andreas Refsgaard
, interaktionsdesigner og digital kunstner
Stig Møller Hansen
, docent og underviser, DMJX Interaktivt Design
Karsten Vestergaard
, lektor, DMJX Interaktivt design

Program:
 
14.30: Velkommen v. Karsten Vestergaard
14.40: Skabt af en kunstig intelligens (Andreas Refsgaard)
15.10: Kreativ kode - begreber, inspiration og tips (Stig Møller Hansen og Karsten Vestergaard)
15.40: Spørgsmål
16.00: Slut

Om Andreas' oplæg: Skabt af en kunstig intelligens
Alle snakker om data og kunstig intelligens, men det er de færreste, der selv har prøvet at træne en maskinlæringsalgoritme. I dette oplæg vil Andreas Refsgaard vise, hvordan maskinlæring kan være et fantastisk værktøj for designere og kreative, og give tips til hvordan du selv kommer i gang. Andreas er interaktionsdesigner og digital kunstner med en forkærlighed for kreativ brug af kunstig intelligens. Han har arbejdet på løsninger for bl.a. Google Creative Lab og udgav sammen med med psykolog Mads Korsgaard i maj måned bogen “Skabt af en kunstig intelligens?” på forlaget Samfundslitteratur.

Om Karsten og Stigs oplæg: 'Kreativ kode'
Designere bruger i stigende grad kode som et materiale i deres designproces. Det gør de, fordi kode tillader dem at oversætte deres koncepter og ideer til interaktive redskaber, der på mikrosekunder kan producere enorme mængder af komplekse visuelle former, der ellers ville være umulige at fremstille i hånden. I dette oplæg vil Karsten Vestergaard og Stig Møller Hansen zoome ind på begrebet "kreativ kode" og give eksempler på, hvordan kode i dag anvendes som centralt element i designproduktion. Få grundbegreberne på plads, inspiration til dine egne projekter og konkrete tips til, hvordan du kommer videre.

Lokation

DMJX DMJX, Emdrupvej 72, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .