Det er cool at være hot

14 jan 2020 kl. 18:00 - 20:30

SOHO NOMADS Rooftop, Flæsketorvet 68, 1711 København

Det er cool at være hot

Overgangsalderen skal være passioneret og sexet og ikke bare noget, der skal overstås.

Sådan mener både hormonekspert Sally Walker (63) og Vibeke fra bloggen byguldager.dk (53), og derfor er de på en mission om at bryde tabuet og dramatikken, der florerer om overgangsalderen. 

Som digteren Piet Hein udtrykker det:
"Det er ikke, hvordan du har det, men hvordan du tager det", og det er afgørende for, hvordan forventningerne er til overgangsalderen.

Sally og Vibeke har hver deres vinkel på aftenens emne.

Sally Walker er hormonekspert og forfatter til flere bøger samt certificeret hormoncoach med over 30 års erfaring.

Hun er vild med viden, brænder for formidling, og er kendt for sin evne til at motivere, informere og provokere i et sprog alle kan forstå. Og selvfølgelig er al information opdateret med den seneste videnskabelige data.

De hormonelle forstyrrelser, som indtræffer hos kvinder efter de 40 år, kan være så ødelæggende for selvværd, krop og livskvalitet, at det kan føles, som om livet er i rent forfald.

Sally bringer med sin ekspertviden og nye forskningsresultater løsninger og muligheder for, hvordan overgangsalderen kan blive lettere og udviklende og meget mere sexet :-)

Til eventet har du også mulighed for at udfylde en hormontest.

Vibeke Guldager har bloggen By Guldager, hvor hun skriver om livet plus50, og sætter fokus på at bryde tabuet om overgangsalderen og stress. 

Hun fortæller med et glimt i øjet hendes version af, hvordan det er at have været nede med stress to gange, sagt sit job op, startet eget firma, og samtidigt være hårdt ramt af overgangsalderen, det hele inden for de sidste fem år.

Som Vibeke siger: "En hedetur føles som om, man gennemgår de fire årstider på to minutter."

Kom og mød disse to spændende og skønne kvinder på Plus50 og bliv klogere på denne fase, som er en naturlig del af det skønne kvindeliv.

Udover foredraget byder vi også på bobler, og du får den lækreste goodiebag* med hjem fyldt med dejlige ting.

*Goodiebag vil indeholde værdi for mere end 500 DKK.