Det Gamle Frederiksberg - med byvandring.nu

02 jun 2020 kl. 17:00 - 25 aug 2020 kl. 19:00

Billetter DKK 125,00

Deltag med venner


På en kort vandring fra Runddelen til Rådhuset oplever vi Frederiksbergs historie gennem tiderne fra kultsted i Oldtiden til at være en oasen inde i København.

Undervejs i historien optræder konger, kunstnere og andet godtfolk. Vi starter ved Runddelen med en lille tur ind i den romatiske Frederiksberg Have, og forsætter op langs Allégade, hvor man kan mærke den landlige fortid. Det gamle Frederiksberg har været hjem for hollandske bønder, fornemme landliggere og alskens outsidere og originaler. De var alle med til at skabe et sted med sin helt egen ånd.

I slutningen af 1800-tallet bevægede Frederiksberg sig fra at være et stykke landsogn til at være en selvbevidst storbykommune, symboliseret ved Rådhuset, der er midtpunkt i en by på 100.000 indbyggere.

Netværk

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.