DET GODE LANDSBYLIV - Foredrag med Søren Vester

24 jan 2019 kl. 19:00 - 21:00

Sjørslev Sognegård, Sognegårdsvej 41, 8620 Kjellerup


Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, fortæller om det gode landsbyliv og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor.

Her kan du høre, hvor han får ideerne fra og hvorfor forenings-Danmark er vigtig for sammenhængskraften i lokalsamfundet.

Hør om hvem er Søren og hvad laver man egentlig som kreativ bonderøv med et sprog der er alt andet end rigsdansk og et humør der får selv en græde kone til at smile. 

Hvem tør lige flytte ud i sidste revle og så leve af noget så højrøvet som design.

Vester har medvirket i flere programmer på TV og i 2015 fik Søren Vester sin egen programserie, Vesters Verden, på TV2 FRI. Serien fulgte Søren og hans familie, der udlever drømmen om det gode liv på landet. PT er han aktuel sammen med Jesper Nielsen i I Hus Til Halsen hvor de kommer trængte boligejere til undsætning.

Søren Vester kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere tilhørerne til at føre deres egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere i deres egne lokalsamfund

Søren Vester er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler. Alt, lige fra Michelin restauranter og gravstene til legepladser og teambuilding.

Kom og hør et spændende foredrag. Der er kaffe og kage i pausen.

Har du spørgsmål, så mail til Egnscentret@fiberpost.dk.

Billet

DKK 150,00 + DKK 12,49 gebyr