Die Herren - U2 - BigBang i Bandholm

Havnegade 37, 4941 Bandholm
31 mar 2020 kl. 18:00 - 20:00
Billetter DKK 445,00
Billetter DKK 445,00

Die Herren har fra det det første undseelige sekund - siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2 ́s musik - været i bevægelse mod noget større! Større forståelse for U2 ́s musik og for at skabe den bedste koncert. Større musikalsk spændvidde. Større indlevelse i hvad publikum ønsker – og for hver gang, at gøre en Die Herren-koncert til noget større – selv i de mindste sammenhænge!

Det er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om mange og store højttalere, lamper og skærme – men i lige så høj grad et spørgsmål om nærvær og kontakt til publikum. Et spørgsmål om opfindsomhed, intuition - og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve - og så selvfølgelig – dygtighed og overskud.

Billetpris: 445 kr. pr. billet. 

Der er på dagen en speciel 2-retters koncert-menu i restauranten til 295 kr. per person mod forevisning af billet. Menuen slås op på hjemmesiden ca. 2 uger før koncerten.

Profile picture
Rolf Adamson

Hos Bandholm Hotel afholder vi en lang række events i løbet af året, bl.a. koncerter og foredrag.

Vi byder jer alle velkommen til mange hyggelige stunder i fantastiske rammer. Hold øje med siden da der løbende vil komme opdateringer!

eventet sluttede

Die Herren - U2 - BigBang i Bandholm

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke