Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Don't Look Back Presents: Bára Gísladóttir (live), haknam (live), GÆO (DJ set)

Afholdt event

Don't Look Back Presents: Bára Gísladóttir (live), haknam (live), GÆO (DJ set)

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

17 dec 2022 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Pladeselvskabet for ny fremadstormene musik Don’t Look Back præsenterer sin første event i Christianshavns Beboerhus. En hel aftens musik med et eklektisk line-up, der taler for kvaliteten og mangfoldigheden af den københavnske scene fudover genrer og kunstneriske grænser. Don’t Look Back Presents byder på to album-premierer og et DJ-sæt, hvor man kan forvente alt fra elektroakustiske droner, ukonventionelle instrumentale teknikker, field-recordings, multimedie performance, eksperimenterende electronica og techno.

Den anerkendte komponist og kontrabassist Bára Gisladóttir har premiere på sit nye soloalbum "SILVA" (Sono Luminus / ESP-disk). Báras unikke tilgang til lyd som et "levende væsen" udfordrer publikums opfattelse af tid og dens linearitet. Hendes musik er blevet beskrevet som “monolitisk og elastisk, mørk og lysende, målbevidst og dagdrømmende, triumferende og trist”.

&t=3s

haknam er et kunstnerkollektiv bestående af Fei Nie, Lorenzo Colombo, og komponisten Xavier Bonfill. Gruppen er dedikeret til at udforske nye former for interaktivitet inden for elektronisk musik og multimediale performance. På festivalen skal deres første album "(the-whole.picture)" (Don't Look Back Records) uropføres i sin endelige version, med et immersive, audiovisuelle sæt. “(the.whole.picture)” er blevet beskrevet som et værk der “veksler mellem næsten kaotiske episoder og det stilfærdigt lyriske, med stærke vokalt baserede poetisker momenter”.

Aftenen rundes af med GÆO, som skal gøre koncertsalen til en dancehall for sit DJ-set. GÆO har siddet bag dækkende i bl. a. Culture Box og Distortion Festival med sine pulsende beats, ambiente atmosfærer og stærke melodier.

GÆO · GÆO DJ Set @ Distortion X: Culture Box 07/06/22

Don’t Look Back Festivalens formål er at samle entusiaster fra forskellige hjørner af den eksperimenterende danske scene. Vi er overbeviste om, at fremadstormende kunstnere, der arbejder med musik og lyd på forskellige måder, og som kommer fra de klassiske, rytmiske, lydkunst og multimediekunst miljøer, har meget tilfælles. Alligevel ser det ud til, at publikum fra disse nichegenrer er isoleret fra hinanden. Don't Look Back vil vi går op med det ved at tilbyde en åben platform, hvor alle kan mødes, dele erfaringer og udvikle nye ideer. Vi mener også, at kulturelle arrangementer har en social dimension, og at der skal være plads til både “deep-listening”, meningsfulde samtaler, dans og fest, alt sammen under samme arrangement.

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .