Dorthe Nors: En linje i verden

Borgergade 14, 1300 København
15 jun 2021 kl. 19:00 - 20:30
Super arrangør
Billetter DKK 50,00
Billetter DKK 50,00

Vild med Vestkysten?

Så kom og mød forfatter Dorthe Nors i samtale med forlægger emeritus Torben Madsen, til en samtale om EN LINJE I VERDEN - en bog, som har høstet masser af rosende ord og er blevet beskrevet som "årets smukkeste bog til natur- og litteraturelskeren".

Bogen er skrevet af Dorthe Nors og fotograferet af Henrik Saxgren. En sanselig og smuk fortælling fra Vestkystlinjen, som strækker sig fra Skagen og helt til Vadehavets begyndelse i Holland. Og en bog om at møde naturen som menneske.

Gennem et år og gennem to kunstnertemperamenter møder vi denne kystlinje i et betagende værk om hav, land og mennesker. Dorthe Nors og Henrik Saxgren udforsker og udfolder i hver deres spor linjens væsen og liv med poesi, humor og skønhed. Bogen består af femten litterære essays og en billedfortælling i tre dele, der på hver sin vis portrætterer landskabet i form af Dorthe Nors’ umiskendelige, stilsikre prosa og Henrik Saxgrens stærke billeder. Bogen rummer også en større fortælling om at leve med og møde naturen – om erindring, landskab og tilhørsforhold.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke