Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Dronning Margrete 1. og biskop Peder Jensen Lodehat - Roskilde bispestol i 1300-tallet Foredrag med Vivian Etting, Seniorforsker, Middelalder, Renæssance og Numismatik, Nationalmuseet

Afholdt event

Dronning Margrete 1. og biskop Peder Jensen Lodehat - Roskilde bispestol i 1300-tallet Foredrag med Vivian Etting, Seniorforsker, Middelalder, Renæssance og Numismatik, Nationalmuseet

Fra Gratis

Sted

Dato

20 aug 2022 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Dronning Margrete 1. (1353-1412) er en af de mest succesrige regenter i Nordens historie. Hun stod bag dannelsen af Kalmarunionen i 1397, og ved sin side gennem mere end 35 år havde hun Peder Jensen Lodehat, der var biskop i Roskilde fra 1395 til sin død i 1416. Som dronningens kansler fik han enestående betydning for Norden i denne periode, og Roskilde bispestol blev en af de mægtigste i landet.

Tid, pris og sted

Lørdag den 20. august kl. 13.00
Foredraget er gratis. Tilmelding nødvendig på billetto (110 billetter)

Resterende billetter kan fås ved indgangen

Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Roskilde Museum Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .