DUF & UPTOURS julefest

Event aflyst

DUF & UPTOURS julefest

Dato

20 dec 2014 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

DUF & UPTOURS julefest

Julen nærmer sig og i den anledning inviterer Danmarks to største arrangører af ungdomsrejser nu til den vildeste julefest nogensinde.

Vi kickstarter festen med en times fri bar, hvor vi har mulighed for at fyre den af i ægte DUF og Uptours stil, som vi har gjort hele sommeren i syden.

I anledningen af julen er DUF-Rejser og Uptours i gavehumør og udlodder i løbet af aftenen præmier til en værdi af 40.000 kr.

Book din billet allerede i dag til kun 99 kr.

Hver advent frem til jul trækker vi lod blandt de tilmeldte om et gavekort på 1.000 kr.

Kan du give den gas i bedste DUF og Uptours stil, elsker fri bar, og vil du møde alle dine venner og guider fra i sommers, så ses vi på Skru Ned i Århus lørdag d. 20. December. 

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .