Spring til hovedindhold

DYNAMIC Copenhagen Jazz Festival

DYNAMIC Copenhagen Jazz Festival

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 jul 2024 kl. 16:45 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Der findes ikke andre som Dynamic på den danske jazzscene - close harmony vocal jazz når det er allerbedst. Med hele fire stærke jazzsangere i front og en rytmegruppe med noget på hjerte bliver der leget med alle tænkelige kombinationer af stemmer og instrumenter.

Dynamics bandleder er Paul Kim, oprindeligt fra San Francisco hvor han har vundet priser og optrådt og arbejdet sammen med store navne inden for vokaljazzen. Siden har Dynamic skabt sig et navn på den danske jazzscene i en sjælden genre, med en tæt sammenspillet og -sunget besætning og med et repertoire af både nyfortolkninger af kendte jazznumre og egne kompositioner. Med denne alsidighed vækker Dynamic begejstring både hos det publikum, der nyder nytænkning og kant, og hos dem, der holder af jazzmusikkens store hits. Flere anmeldere har sammenlignet dem med The Manhattan Transfer, men bandet har sin helt egen lyd. Paul Kims originale arrangementer står som en rejse gennem jazzens landskab. Publikum bliver inviteret ind i et varmt og underholdende show af højeste musikalske kvalitet, der stråler af livsglæde, kærlighed til musikken og med plads til både alvor og humor.

Dynamic optræder løbende i Danmark og udlandet og har udgivet flere anmelderroste album, blandt andet i samarbejde med Ole Kock Hansen og Jens Søndergaard.

Line-up:

Paul Kim (voc), Anne Rørbæk Olesen (voc), Katrine Rømhild (voc), Kirstine Dahlberg (voc), Fredrik Rejle (g), Hasse Tang (drm) Niels Wilhelm Knudsen (b)Arrangør

LiteraturHaus er et kraftcenter for litteratur. Vi afholder koncerter, oplæsninger, debatter og meget mere i vores unikke lokaler på Nørrebro.

Lokation

LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori